Haliliye’de parke taşı çalışmalarıyla yollar yenileniyor

Yerel Haberler - 13.08.2025 - 14:22

ŞANLIURFA-BHA

Haliliye Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve ulaşım konforunu iyileştirmek amacıyla üst yapı çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda sahada aktif görev yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında yol yenileme çalışmalarına hız verdi.

Bu kapsamda Devteyşti ve Ahmet Yesevi mahallelerinde yoğunlaştırılan parke taşı döşeme çalışmaları, mahalle sakinlerinden tam not alırken; İmam Bakır, Yavuz Selim, Yeşildirek, Şair Şevket, Paşabağı, Süleymaniye, Sancaktar ve Ulubağ Mahallelerinde ise parke döşeme, asfalt serimi ve diğer üst yapı faaliyetleri eş zamanlı olarak yürütülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, çalışmaların belirlenen program dahilinde ve periyodik olarak sürdürüldüğü ifade edildi. Açıklamada ayrıca, ekiplerin ihtiyaç duyulan her noktada vatandaşlardan gelen talepleri hızlı şekilde değerlendirdiği ve çözüm odaklı bir yaklaşımla çalışmalarını sürdürdüğü vurgulandı.

Haliliye Belediyesi, güçlü ve nitelikli üst yapı hizmetleriyle daha yaşanabilir bir ilçe hedefi doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam edeceğini belirtti.

Yerel Haberler Düzcespor gençlerle Giresunspor’u 2-1 mağlup etti

Yerel Haberler Radyo yayıncılığında elektronik ölçümle yeni dönem başladı

Yerel Haberler Yerli ve milli veri merkezi ile kritik veriler daha güvende olacak

Yerel Haberler Louvre Müzesi kapanma tehlikesiyle karşı karşıya

Yerel Haberler Elvan Işık Gezmiş; Bu bütçe halkın bütçesi değil

Yerel Haberler Bozdoğan Belediye Başkanı Özel’den Gülşah Durbay için başsağlığı mesajı

Yerel Haberler Vali Ziya Polat’tan Kars İdare Mahkemesi Başkanı Yonisoğlu’na Veda Programı

Yerel Haberler Murgul Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı

Yerel Haberler Vali Ziya Polat, Sarıkamış Kayak Merkezi’ndeki Suni Karlama projesini inceledi

Yerel Haberler Digor’da Badminton heyecanı başladı!

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021