Yerel Haberler - 09.09.2025 - 20:35
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Halil Öztürk, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Kırıkkaleli iş insanı Saadettin Saran’a destek verdi. Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, “Fenerbahçe’ye Kırıkkaleli Saadettin Saran yakışır” ifadelerine yer verdi.
Milletvekili Öztürk, Fenerbahçe’de yaklaşan olağanüstü genel kurulun sadece kulüp camiasında değil, ülke genelinde de geniş yankı uyandırdığını belirtti. Başkan adayları arasında yer alan Saadettin Saran’ın Kırıkkale’nin yetiştirdiği önemli bir değer olduğunu vurgulayan Öztürk, “Faaliyet gösterdiği her alanda ülkemize katkı sunan, hayırsever kimliğiyle tanınan hemşehrimiz Sayın Saadettin Saran’ın başkanlık adaylığı bizlerde ve şehrimizde büyük bir heyecan yaratmıştır,” dedi.
Açıklamasında, Saran’ın Kırıkkale’ye yaptığı eğitim ve spor yatırımlarına da dikkat çeken Öztürk, bu katkıların özellikle gençlere büyük destek sağladığını ifade etti. Ayrıca Saran’ın yönetim kurulu listesinde yine Kırıkkaleli bir başka hayırsever iş insanı Recep Uzelli’ye de yer vermesinin gurur verici olduğunu belirtti.
“Bir hemşehrimizin başkan, diğerinin ise yönetim kurulu listesinde yer alması bizler için mutluluk vericidir. Kırıkkale olarak bu tabloyla gurur duyuyoruz,” diyen Halil Öztürk, hem Saran’a hem de Uzelli’ye çıktıkları bu yolda başarılar diledi.
Öztürk, açıklamasının sonunda, “Kırıkkale’nin milletvekili olarak, hemşehrilerimiz Sayın Saadettin Saran ve Sayın Recep Uzelli’yi can-ı gönülden destekliyor, Fenerbahçe’ye büyük katkılar sunacaklarına yürekten inanıyorum,” ifadelerine yer verdi.
Yerel Haberler Adıyaman’da 8 yaşındaki kayıp çocuk ölü bulundu
Yerel Haberler ASÜ mezunu milli güreşçi Rıza Kayaalp öğrencilerle buluştu
Yerel Haberler Antalya’ya değer katan isimler aynı gecede buluştu
Yerel Haberler Myanmar’da akaryakıt krizi derinleşiyor: Fiyatlar zirvede
Yerel Haberler Adalet Bakanı Gürlek Düzce’de ziyarette bulundu
Yerel Haberler Türkiye çevrim içi sürede dünya ortalamasını geride bıraktı
Yerel Haberler 1,2 milyarlık bahis vurgunu: 13 ilde eş zamanlı operasyon
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021