Yerel Haberler - 23.07.2025 - 13:20
İSTANBUL-BHA
İtalya Serie A ekiplerinden Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, yaz transfer döneminde adı sıkça Türk kulüpleriyle anıldıktan sonra Milano’ya dönerek Inter’in kampına katıldı. İstanbul’dan ayrılmadan önce ve ardından yaptığı açıklamalar, transfer sürecine ve takım içi dinamiklere ışık tuttu.
Çalhanoğlu, kulüp kampında yaptığı açıklamada Inter’de mutlu olduğunu belirterek, “Inter’in futbolcusuyum ve her zaman burada devam etmek istediğimi söyledim. Umarım sözleşmemi uzatırız” ifadelerini kullandı. Transfer dönemindeki yoğun dedikodulara da değinen tecrübeli futbolcu, “Transfer söylentileri her yaz olur, bu yaz biraz fazlaydı” dedi.
Takım kaptanı Lautaro Martinez’in, geçtiğimiz haftalarda sarf ettiği “Oynamak istemeyen gitsin” sözleri sonrası Inter’de gerilim yaşandığı öne sürülmüştü. Konuyla ilgili de açıklık getiren Çalhanoğlu, “Lautaro ile konuştum, profesyoneliz, her şey yoluna girdi. Hiçbir sorun yok. Kaptan döndüğünde ona sarılırız” ifadeleriyle spekülasyonlara son verdi.
Transfer sezonunda Galatasaray ve Fenerbahçe’nin radarında olduğu öne sürülen Hakan Çalhanoğlu’nun Inter ile olan mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Kulüp kaynakları, taraflar arasında yeni sözleşme görüşmelerinin sürdüğünü belirtiyor.
Yerel Haberler Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak
Yerel Haberler İkna çalışmaları sonuç verdi: 134 örgüt mensubu teslim oldu
Yerel Haberler Sakarya-Karasu yolunda kaza: 3 yaralı
Yerel Haberler Trump duyurdu: ABD ve İran Doha’da masaya oturacak
Yerel Haberler Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler 29 ilde siber suç operasyonu
Yerel Haberler Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz
Yerel Haberler Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021