Yerel Haberler - 21.11.2025 - 6:53
ANKARA – BHA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre bugün, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde parçalı yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Gece saatlerinde Güney Ege kıyıları ile Balıkesir’in batı ilçelerinde yerel sağanak yağış görüleceği öngörülüyor. Diğer bölgelerde ise havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.
Yarın Türkiye’nin büyük bölümünde parçalı ve az bulutlu bir hava tahmin ediliyor. Kıyı Ege ve Marmara’nın batısında yağışların etkili olması öngörülürken, pazar günü doğu kesimlerde açık ve az bulutlu, iç bölgelerde parçalı bulutlu, Batı Akdeniz, Ege ve Marmara’da ise parçalı yer yer çok bulutlu hava bekleniyor. Kıyı Ege ile Marmara’nın batısında yağışların sürmesi tahmin ediliyor.
Sıcaklıkların hafta sonu boyunca ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği bildiriliyor.
Bazı illerde beklenen en yüksek sıcaklıklar ise şöyle:
Ankara: 21°C
Samsun: 25°C
İzmir: 24°C
Antalya: 28°C
Adana: 31°C
Diyarbakır: 19°C
Erzurum: 12°C
Yerel Haberler Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Yerel Haberler Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Yerel Haberler “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı
Yerel Haberler Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı
Yerel Haberler Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı
Yerel Haberler Ekmek meselesi ATSO gündeminde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021