Gündemimizde Olan Çalışmalarımıza Yoğunlaşıyoruz

Aksaray Haberleri - 24.10.2016 - 11:14

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yaşanılan darbe kalkışmasının ardından ülkede normalleşme sürecinin başladığını ve herkesin işlerine odaklanması gerektiğini belirtti.

Veteriner Fakültesi’nde düzenlenen sabah kahvaltısına katılan Rektör Şahin, 15 Temmuz’dan sonra Türkiye’nin ciddi bir takım sorunlar yaşadığını ve işlerin bu süreç içerisinde aksadığını ifade etti. Yaşanılan hain darbe kalkışmasının büyüklüğü dikkate alındığında, işlerin aksaması gibi sorunların aslında çok daha önemsiz olduğunun söylenebileceğine dikkat çeken Prof. Şahin, “Çok şükür bir normalleşme süreci başladı. Üniversitemizde de tüm işlerimiz normalleşiyor ve eski seyrini alıyor. Gündemimizde olan çalışmalarımıza yoğunlaşıyoruz. Tüm hocalarımız projelerine, derslerine, çalışmalarına odaklanmalı. Biz de bu noktada üzerimize düşeni yapmaya her zaman olduğu gibi hazırız. Yeni dönemin herkese ve hepimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Dekan Prof. Dr. Halil Selçukbiricik ise Veteriner Fakültesi’nin her gün biraz daha büyüdüğü söyleyerek, “Eğitim faaliyetlerimiz gelişiyor ve şehir hayvancılığına sunulan katkılar da artıyor. Üreticilerimizle uyumlu şekilde çalışmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Akademisyenler ve idari çalışanların katıldığı etkinlikte, düzenlenmesi planlanan yeni çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Aksaray Haberleri Emekli Sandığı kapsamındaki bayram ikramiyeleri bugün hesaplarda

Aksaray Haberleri 18 ilde dolandırıcılık ve yasa dışı bahis operasyonu: 67 tutuklama

Aksaray Haberleri Bayramın ilk gününde yağışlı hava etkili olacak

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye emin ellerde, kararlılıkla yoluna devam ediyor

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı sürpriz: Tenzile Erdoğan’ın fotoğrafı asıldı

Aksaray Haberleri Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı

Aksaray Haberleri Ramazan boyunca gıda denetimleri sıkı tutuldu: 130 milyon lira ceza uygulandı

Aksaray Haberleri Bodrum’da bayram yoğunluğu: 25 bin araç giriş yaptı

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 15 il için uyarı

Aksaray Haberleri TCMB’nin resmi rezervleri Mart ortasında 189,6 milyar dolar oldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021