Yerel Haberler - 26.07.2025 - 19:06
YAŞAR TONBAK/ANKARA-BHA
Ankara’nın sessiz ve sakin ilçesi Güdül, doğa ile iç içe ekstrem spor tutkunlarını ağırlıyor. İlçenin tarihi ve doğal zenginliklerinden İnönü Mağaraları bölgesinde düzenlenen rope jumping (ipli serbest atlayış) etkinliği, 28 Temmuz’a kadar sürüyor.
Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin doğa ve tarih açısından önemli noktalarından biri olan İnönü Mağaraları’nda gerçekleştirilen rope jumping’in, adrenalin severler için ideal bir deneyim sunduğunu belirtti.
Başkan Doğanay, “Güdül, başkentin en sakin ve doğayla iç içe ilçelerinden biri. Bu eşsiz atmosferde rope jumping etkinliğimiz devam ediyor. Adrenalin tutkunlarını ilçemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Doğa manzaraları eşliğinde yapılan ipli serbest atlayışlar, katılımcılara hem heyecan hem de unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.
Yerel Haberler Anadolu Otoyolu’nda zincirleme kaza: İstanbul yolu kapandı
Yerel Haberler Görele’de Tuana Torun yaşam mücadelesini kaybetti
Yerel Haberler Ordulu kadınlar, el emeği çarşıları ile güçleniyor
Yerel Haberler Malatya emniyeti ve jandarmasından narkotik operasyon
Yerel Haberler Kuzey Marmara Otoyolu’nda zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı
Yerel Haberler Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuşlar yeniden normale döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021