Güçlü belediye, güçlü filo

Yerel Haberler - 08.12.2025 - 10:22

ORDU – BHA

Sadece bir haftada 25 yeni araç ve iş makinesi alındı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde kent genelindeki hizmet hızını ve verimliliğini artıracak önemli bir adım daha attı. Belediye, hiçbir kiralama veya ihale maliyetine girmeden, tamamen kendi öz kaynaklarıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Başkan Güler’in talimatıyla yıl sonuna kadar 350 araca ulaşması hedeflenen hizmet filosu, sadece bir hafta içerisinde 25 yeni araç ve iş makinesiyle daha güçlendi. Son alınan 15 araçla birlikte Büyükşehir’in hizmet filosu 340 araca ulaştı.

Kiralama yok, ihale maliyeti yok – tamamen öz kaynak

Dr. Mehmet Hilmi Güler’in “kendi kendine yeten belediye” vizyonu doğrultusunda hareket eden Büyükşehir Belediyesi, kiralama ya da yüksek maliyetli ihaleler yerine tamamen öz kaynakla araç envanterini genişleterek hem maliyetleri düşürüyor hem de hizmet hızını artırıyor.

Bu kapsamda belediye envanterine 15 yeni iş makinesi daha katıldı ve araç filosu 340’a yükseldi. Böylece Büyükşehir’in sahadaki hizmet gücü önemli ölçüde arttı.

1 haftada 25 araçlık rekor artış

Geçtiğimiz günlerde hizmete alınan 10 iş makinesinin ardından, bir hafta bile geçmeden 15 yeni aracın daha filoya eklenmesiyle Büyükşehir, kısa sürede 25 araç ve iş makinesini bünyesine kazandırmış oldu.

19 ilçede hizmet kapasitesi artacak

Genişleyen araç filosu sayesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi altyapı, yol yapım ve bakım, çevre düzenleme, temizlik ve kırsal hizmetler başta olmak üzere 19 ilçede hizmet verme kapasitesini her geçen gün daha da yukarı taşıyacak.

Yerel Haberler Beypazarı Belediye başkanı Dr. Özer Kasap: İlçede toplumun tüm kesimleriyle ortak hareket edeceğiz

Yerel Haberler Samsun’da zincirleme kaza: 19 kişi yaralandı

Yerel Haberler Bahçeli’den “Terörsüz Türkiye” vurgusu: “Tarihi bir fırsat kapısı”

Yerel Haberler İsparta’da kaza yapan gençler Burdur’da defnedildi

Yerel Haberler Ankara barajlarında doluluk oranı geriledi

Yerel Haberler Kars’ta Nevruz Bayramı kutlandı

Yerel Haberler AYM denetiminde 3 partiye suç duyurusu kararı

Yerel Haberler Türkiye – Romanya maçına Fransız hakem

Yerel Haberler Yurt genelinde yağışlı hava etkisini devam ettirecek

Yerel Haberler “Çanakkale’de yapılamaz” denilen ameliyat ile hayata tutundu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021