Grup Kardeşler Geceye Damga Vurdu

Aksaray Haberleri - 03.07.2015 - 15:35

Grup kardeşler ilahi ve sema ekibi, ramazan sokağında geceye damga vurdu Minik semazen Muhammed Bilal Duru, muhteşem sema gösterileriyle geceye renk kattı.

Aksaray Belediyesi’nin Ramazan Sokağı etkinliklerine 15.günde Grup Kardeşler İlahi ve Sema Ekibi damgasını vurdu.

Programın ilk bölümünde Meddah Osman Doğan’ın çocuklara yönelik gösterileri yer aldı. Ailelerinde eşlik ettiği çocuk oyununda birbirinden güzel esprilerle neşeli dakikalar yaşandı.

Daha sonra sahneye Grup Kardeşler İlahi ve Sema Ekibi çıktı. Solistler Muhammed Demir, Ebubekir Demir ile neyzen Ali Ülger, Kanuncu Sezer Durmaz ve Ritim sazda Enes Yaşar birbirinden güzel ilahilerle meydanı dolduran vatandaşlara duygulu anlar yaşatırken, 10 yaşındaki minik semazen Muhammed Bilal Duru ile beraberindeki diğer semazenler Ahmet Çekiç ve Hüseyin Karadayı muhteşem sema gösterileriyle geceye renk kattılar.

Program sonunda Muhammed Demir, dünyada ki tüm Müslümanların selameti için Kâbe usulünde kıyamda dua etti. Vatandaşlar da hep birlikte ayağa kalkarak duaya eşlik ettiler.

Programın ardından Kardeşler ekibine katkılarından dolayı plaket verildi.

Aksaray Haberleri Türkiye yenilenebilir enerjide hızlı ilerliyor

Aksaray Haberleri Eğitime 5 yılda 4,5 trilyon lira harcandı

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bağımlılıkla mücadelede beraber olmalıyız”

Aksaray Haberleri Osmaniye’de yolcu otobüsü tıra çarptı: 6 ölü, 11 yaralı

Aksaray Haberleri Esrarengiz kuyu…

Aksaray Haberleri Galatasaray, Samsunspor’u 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü

Aksaray Haberleri Asgari ücret maratonu cuma günü başlıyor

Aksaray Haberleri Ankara’da tefecilik operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı

Aksaray Haberleri Dünya Kupası’ndaki rakiplerimiz belli oldu

Aksaray Haberleri Gürbulak Gümrük Kapısı’nda 1,1 milyar liralık uyuşturucu ele geçirildi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021