Yerel Haberler - 04.09.2025 - 7:42
ANKARA – BHA
Downdetector verilerine göre, Google Arama motoru TSİ 09.56’dan itibaren devre dışı kaldı ve yalnızca Türkiye’den 5.364 sorun bildirildi. Sorun, başlangıçta Türkiye ve Yunanistan ile sınırlı gibi görünse de Hindistan, Hırvatistan ve ABD’den de erişim problemleri rapor edildi.
Google, yaşanan kesintinin nedenine dair herhangi bir açıklama yapmadı. YouTube ve diğer Google servislerine erişim sorununun devam ettiği bildiriliyor.
Outage Map sitesinden alınan bilgilere göre, erişim problemleri özellikle Doğu Avrupa’da yoğun olarak yaşanıyor. Kullanıcılar, dünya genelinde pek çok platformda erişim sıkıntısı olduğunu bildirmeye devam ediyor.
Yerel Haberler İstanbul’da yağmur kazayı getirdi: 8 araç birbirine girdi
Yerel Haberler 8 ilde dolandırıcılık operasyonu: 50 kişi tutuklandı
Yerel Haberler Sosyal tuzak çetesi çökertildi: 15 tutuklama
Yerel Haberler Türkiye Sigorta’nın Sponsorluğunda Dünya Mirası Türkiye 2026 tanıtım yayınları başladı
Yerel Haberler Kolonlardan ses geldi, 51 kişinin olduğu bina boşaltıldı
Yerel Haberler Başkent için uyarı: Sağanak ve kar etkili olacak
Yerel Haberler ABB’den “soruşturma” iddialarına yalanlama
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021