Yerel Haberler - 15.04.2026 - 0:00
GİRESUN – BHA
Giresun Tarım ve Orman Müdürlüğünce, yarın başlayacak av yasağı nedeniyle balıkçılara uyarıda bulunuldu.
Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, denizlerde genel av yasaklarının balık popülasyonu kaynaklarından ekonomik olarak yararlanmak, üretimi artırmak ve stokları korumak için ilgili kanun gereğince uygulandığı belirtildi.
Yarından itibaren 31 Ağustos’a kadar gırgır ağlarıyla su ürünleri avcılığının yasak olduğu aktarılan açıklamada, aynı tarihler arasında algarna ile deniz salyangozu avcılığının da yapılmayacağı kaydedildi.
Açıklamada, 15 Nisan-15 Haziran arasında kalkan avcılığının da yasak olduğuna işaret edilerek, palamut ve torik avcılığının ise 1 Nisan-14 Ağustos tarihleri arasında yapılmayacağı ifade edildi.
Yerel Haberler Yeşilyurt’un yöresel lezzetleri markalaşıyor
Yerel Haberler Sivas TSO seçimlerinde MÜSİAD Sivas üyelerinden 17 aday
Yerel Haberler Cüneyd Altıparmak yazdı: Çocuklar için sosyal medyada yeni dönem, sigara satışında kimlik doğrulaması ve güvenli internet medyası
Yerel Haberler Giresun şehir içinde bakım onarım çalışmalarına devam
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021