Giresun’da kaldırım çalışması devam ediyor

Yerel Haberler - 16.03.2026 - 0:00

GİRESUN – BHA 

Giresun Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Güre Mahallesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Caddesi’nde (Ticaret Borsası yolu) kaldırım yapım çalışması başlatıldı.

Yaklaşık 500 metre uzunluğundaki kaldırım çalışmasıyla birlikte bölgedeki yaya ulaşımının daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaların tamamlanmasının ardından, cadde üzerindeki yaya hareketliliğinin daha düzenli ve daha güvenli hale gelmesi bekleniyor.

Mahalle halkı ise, söz konusu güzergahta kaldırım ihtiyacı bulunduğunu ve belediyenin yürüttüğü çalışmanın bu ihtiyacı gidereceğini dile getirerek, Belediye Başkanı Fuat Köse ve ekibine teşekkür etti.

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, şehir genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda kaldırım yapım ve yenileme çalışmalarının belirlenen program dahilinde devam edeceğini belirtti.

Yerel Haberler Sude Yaren’e final sonrası Hamza Yerlikaya’dan moral desteği

Yerel Haberler Dokuzkonak Köylüsünün “Sırat Köprüsü” Çilesi

Yerel Haberler Trabzonspor’dan final bileti! Müthiş geri dönüş

Yerel Haberler Termal’in UNESCO süreci belediye ile birlikte devam edecek

Yerel Haberler Konyaspor’dan Türkiye Kupası Finali açıklaması

Yerel Haberler Çelik açıkladı: Erzurum-Aşkale-Of-İyidere demiryolu hattı ile ilgili ortada resmi bir bilgi yok

Yerel Haberler Bilim insanlarından Dünya Kupası için sıcaklık alarmı

Yerel Haberler Başkan Güler’den deniz turizmine yeni hamle

Yerel Haberler KVKK’dan VERBİS kaydı için süre uzatımı

Yerel Haberler Malatya’da fuhuş operasyonu: 4 şüpheli gözaltında

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021