Giresun Göksu Travertenleri ziyarete açılıyor

Yerel Haberler - 30.03.2026 - 0:00

GİRESUN – BHA 

Giresun'un Dereli ilçesi Pınarlar Köyü sınırlarında yer alan ve Doğu Karadeniz’in Pamukkale’si olarak adlandırılan Göksu Travertenleri, 2026 turizm sezonuna hızlı bir giriş yaptı. 2022 yılındaki açılışından bu yana bölge turizminin lokomotifi haline gelen travertenler, mineral değerleri ve eşsiz rengiyle ziyaretçilerini bekliyor.

Bölgenin en ünlü destinasyonlarından biri olan Mavigöl’e o meşhur turkuaz rengini veren mineralli suların kaynağı olan Göksu Travertenleri, doğaya uyumlu olarak inşa edilen setleri ve büyüleyici göletleriyle sadece bir doğa harikası değil, aynı zamanda fotoğraf tutkunları için de eşsiz bir plato niteliği taşıyor.

Tam kapasite için geri sayım

Giresun İl Özel İdaresi tarafından yapılan planlamaya göre, tesis şu an için kontrollü ve sınırlı günlerde hizmet veriyor. Ziyaretçiler için çalışma takvimi ise şu şekilde belirlendi: Bayram Sonrası: Hafta sonları hizmete devam edilecek. 23 Nisan İtibarıyla: Haftanın 7 günü, kesintisiz ve tam kapasiteyle hizmet başlayacak.

Yerel Haberler Ankara’nın yeni yol haritası çizildi: 311 kritik karar

Yerel Haberler Kosova’dan Türkiye maçı öncesi iddialı mesaj: Şanslar eşit

Yerel Haberler Kumluca’da hortum seraları vurdu

Yerel Haberler Genç kadının ölü bulundu; 4 kişi gözaltında

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıfır Atık Hareketi ile toplamda 90 milyon ton atık geri kazanıldı

Yerel Haberler MSB’den ekonomiye sıfır atık katkısı: 249 milyon lira gelir

Yerel Haberler Hallerde fiyat ve vergi usulsüzlük ağı ortaya çıkarıldı

Yerel Haberler Çelik: İnsanlık ittifakıyla dünyamızı korumaya devam ediyoruz

Yerel Haberler Ümraniye Tirebolular Derneği’nden vefa çıkartması…

Yerel Haberler Başakşehir’deki kazada kalbi duran polis hayata döndürüldü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021