Yerel Haberler - 27.08.2026 - 7:24
GİRESUN – BHA
Çöp sorunun çözümü için büyük bir gayret gösteren Giresun Valisi Mustafa Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, belediye başkanlarıyla birlikte İstanbul’a giderek çöp yakma tesisinde incelemelerde bulunacakları belirtmişti.
Giresun Valisi Mustafa Koç, bazı belediye başkanları ve belediye başkanlarını temsilen görevli başkan yardımcısı birim müdürleri ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Bertaraf Tesisi’ni ziyaret ederek, yetkililerden yakma sistemi hakkında bilgiler aldı.
Giresun’da yaşanan katı atık sorununa kalıcı ve sürdürülebilir çözümler bulunması gerektiğini belirten Vali Koç, bu sorunun çözümünün artık yakma sistemiyle çözüleceğine dikkat çekti.
Giresun Valisi Mustafa Koç’un İstanbul’daki incelemelerin ardından kamuoyuna detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.
Yerel Haberler Giresun’da vahşice ezilen can dost hayata döndürüldü
Yerel Haberler Asel Şenel Avrupa şampiyonu oldu, halterde rekor kırdı
Yerel Haberler Giresun çöp soruna İstanbul Modeli incelendi
Yerel Haberler 30 Ağustos’ta bazı raylı sistem hatları ücretsiz olacak
Yerel Haberler Altın fiyatlarında yükseliş hareketi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021