Yerel Haberler - 02.11.2025 - 11:32
GİRESUN – BHA
Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, son olarak sahil şeridinde, dönel kavşaklarda ve parklarda ot biçme ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Yapılan çalışmalarla birlikte hem şehir güzelleştirilirken hem de vatandaşların temiz ve bakımlı alanlarda vakit geçirmesi sağlanıyor.
Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, yaz mevsiminin sona ermesiyle birlikte kent genelinde bakım ve temizlik faaliyetlerinin hız kazandığını, vatandaşların daha konforlu bir çevrede yaşam sürmesi için çalışmaların sürdürüleceğini bildirdi.
Yetkililer, şehir genelinde yeşil alanların düzenli olarak bakımının yapılacağını ve çevre temizliği konusunda çalışmaların periyodik olarak devam edeceğini de vurguladı.
Yerel Haberler İstanbul Valiliği’nden sağanak uyarısı
Yerel Haberler UNESCO’nun Onayladığı Başarı: Öğrenen Şehir Aksaray
Yerel Haberler Aksaray’da Hijyen ve Fiyat Uygunluğu Yakın Takipte
Yerel Haberler Batum’da “Batumi Build 2025” fuarı kapılarını açtı
Yerel Haberler Limanlarda kasım rekoru: 46,8 milyon ton yük elleçlendi
Yerel Haberler Google, 2025’te Türkiye’nin en çok aradıklarını açıkladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021