Giresun Belediyesi Kar Mücadelesi Devam Ediyor

Yerel Haberler - 05.01.2026 - 7:58

Giresun’da özellikle yüksek mahallelerde etkili olan kar yağışı sonrası Giresun Belediyesi ekipleri yoğun bir çalışma yürüttü.

Yağan kar sonrası vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için harekete geçen karla mücadele ekipleri, kar yağışının başladığı andan itibaren sahada görev aldı.

Hazır kıta bekleyen belediye ekipleri, yüksek kesimlerin yanı sıra şehir merkezinde de ana arterler, hastane yolları ve öncelikli bölgelerde önlem alarak gece boyunca sorunlu yerlerde kar küreme ve yol açma çalışmaları gerçekleştirdi.

Sahada ekiplerini yalnız bırakmayan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise yürütülen karla mücadele çalışmalarını yerinde takip etti.

Sürekli olarak ekiplerden bilgi alan Başkan Köse, vatandaşların güvenli ulaşımı için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü ve bir sorun yaşanmadığını dile getirdi.

Başkan Köse ayrıca, kar yağışının sona ermesinin ardından buzlanma riskine karşı araç sürücülerini ve vatandaşları dikkatli olmaları konusunda da uyardı.

Diğer yandan, meteoroloji yetkilileri kar yağışının bölgeyi terk ettiğini bildirdi.

Yerel Haberler Türkiye ile Malezya arasında 6 anlaşma imzalandı, Desan Tersanesinden Büyük Başarı

Yerel Haberler Petrol ve Doğalgaz Üretiminde Rekor Artış

Yerel Haberler Üniversite Öğrencilerine Müjde; Burs ve Krediler Ödenmeye Başladı

Yerel Haberler Deprem Bölgesinde 50. Yıl Kütüphaneleri Açıldı

Yerel Haberler Gümüşhane’ye 1.4 milyarlık içme suyu yatırımı

Yerel Haberler Türk Hava Sahası Yıla Rekorla Başladı

Yerel Haberler Türkiye-Malezya dostluğun Yeni Antlaşmalarla Perçinlendi

Yerel Haberler Uyuşturucu Operasyonlarında 424 Şüpheli Yakalandı

Yerel Haberler Artvin’de bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Yerel Haberler 7 Ocak Kozlu Maden Şehitleri dualarla anıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021