Genel Sekreter Yüksel ÇELİK Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Aksaray Haberleri - 20.08.2020 - 16:27

Aksaray il Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince, Köydes kapsamında yapımı devam eden, 6 kilometrelik Salmanlı – Yanyurt köy bağlantı yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Sekreterimiz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aksaray İl Özel İdaresi tarafından, Türkiye’de ilk defa uygulanan 3 kat emisyon asfalt uygulaması ile köy yollarımızın kalitesi ve niteliği arttırılmıştır. İnceleme sonrasında değerlendirmede bulunan Genel Sekreterimiz Yüksel ÇELİK “İlimizin birçok farklı noktasında özel idare ekipleri tarafından çalışma yapılmaktadır, yapılan yatırımlarla köy yollarımızın farklı bir kimliğe büründüğünü görmek hepimizi mutlu etmektedir. Eskimiş ve bozulmuş yolları yeni sistem asfalt teknikleri ile yeniliyoruz. Bizler de devam eden yatırımları sık sık yerinde takip ederek çalışmaların sorunsuz ilerlemesi için yerinde takip ediyoruz. Halkımıza özel idare hizmetlerini etkin, verimli ve hızlı bir şekilde ulaştırırken aynı zamanda da daha az maliyetle daha çok hizmet üretmeninde gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

Aksaray Haberleri Başkent Üniversitesi ISIF’25’te ödüllerle döndü

Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 ölü, 10 yaralı

Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Aksaray Haberleri Okullarda ikinci dönem “Bayrak Sevgisi” ile başlıyor

Aksaray Haberleri Altın piyasasında hızlı gerileme

Aksaray Haberleri Basketbol liglerinde haftanın maç takvimi belli oldu

Aksaray Haberleri Apple beklentileri aştı: Satışlar yüzde 16 arttı

Aksaray Haberleri 23 ilde uyuşturucuya darbe: 6 milyon hap ele geçirildi

Aksaray Haberleri Restoran ve kafelerde zorunlu servis ve kuver ücretine yasak

Aksaray Haberleri 58 il için sarı kodlu uyarı: Fırtına ve kuvvetli yağış geliyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021