Aksaray Haberleri - 21.04.2016 - 10:02
Gençmüsiad’danil Milli Eğitim Müdürü Kartal’a Ziyaret. Aksaray MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Erol Aslanhan ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Tuğrul Pınardağ, Emrah Uyar ve Abdulkadir Göktaş ile Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı makamında ziyaret ettiler. GENÇ MÜSİAD Yönetim Kurulu Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Kartal ile makamında bir araya gelerek. Bu yıl 5.düzenlenecek olan Eğitim Başarı Ödülleri hakkında bilgiler verdi.
Aslanhan konuşmasına Aksaray’da bulunan 24 lisenin dereceye giren 72 öğrencisine MÜSİAD olarak eğitime katkı sağlamak adına dereceye giren öğrenci kardeşlerimize sertifika ve derecelerine göre hediyeler vermek istiyoruz.Bu programımız ile çalışmalarımız MÜSİAD olarak devam etmektedir bu yılki programı aldığımız Yönetim Kurulu kararı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli yürüterek sonuca ulaştırmaktır, diyerek resmi konularda İl Milli Eğitim Müdürü Kartal’dan desteklerini istedi.
Sn.Kartal yaptığı açıklamada bu tür organizasyonların başarılı öğrencilerimiz için son derece anlam ve önem arz ettiğini belirterek bütün bir yıl çalışarak vermiş oldukları emekler karşısında ödüllendirilip takdir edilmeleri kendileri için çok büyük moral ve motivasyon kaynağıdır. Ayrıca bu tarz uygulamaların alt sınıflarda okuyan öğrencilerimiz içinde çok güzel bir teşvik yolu olduğunu söyleyerek çalışmalara tam destek vereceğini belirtti. Görüşme sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Kartal GENÇ MÜSİAD Yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları ziyaretten ve öğrencilere yönelik hazırlanan programdan dolayı teşekkürlerini ileterek başarılarının devamını diledi.
Aksaray Haberleri Türkiye ve Suudi Arabistan’dan ticareti hızlandıracak iş birliği
Aksaray Haberleri Van-Mersin Kardeşlik Köprüsü Van TSO tarafından kuruldu
Aksaray Haberleri Türkiye’yi kavuran sıcak hava dalgası etkisini sürdürüyor
Aksaray Haberleri TİMBİR Genel Kurulu’nda Yeni Dönem Heyecanı
Aksaray Haberleri Yenilenmiş teknolojik ürünlerde tüketiciye yeni güvenceler
Aksaray Haberleri UDSP yabancı dil sınavı soru ve cevapları erişime açıldı
Aksaray Haberleri Kars merkezli ‘Evde paketleme işi’ vaadiyle vatandaşları dolandırdılar
Aksaray Haberleri Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor
Aksaray Haberleri Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Aksaray Haberleri DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021