Gençler A Kızlar Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Aksaray Haberleri - 19.01.2018 - 10:32

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı, 2017-2018 Okul Sporları Gençler A Kızlar Basketbol müsabakalarının kupa törenine katıldı. Başkan ve eşi, takımlar arasında şampiyonluğa yükselen Aksaray Spor Lisesi oyuncularına kupa ve madalyalarını verdi.

Aksaray’da Gençler A Kızlar Basketbol müsabakaları çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuvaya katılan okullar şampiyon olabilmek için uzun uğraşlar verdi. Müsabakaların sonunda turnuva birinciliğini Aksaray Spor Lisesi, ikinciliği Osman Gazi Lisesi, üçüncülüğü Hazım Kulak Anadolu Lisesi, dördüncülüğü ise Abdulhamit Han Fen Lisesi kazandı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı, şampiyonluğa yükselen Aksaray Spor Lisesi öğrencilerini tebrik ederek kupa ve madalyalarını verdi. Başkan Yazgı, “Gençlerimizden her zaman ümitliyim” diyerek okul takımına başarılar diledi.

Turnuva ikincisi olan Osman Gazi Lisesi takımına Gençlik Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, üçüncü Hazım Kulak Anadolu Lisesi takım oyuncularına madalyaları ve kupası Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Çağlayan tarafından verildi.

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı

Aksaray Haberleri Dijital Şiddet ve Siber Zorbalık Paneli Ankara’da gerçekleştirildi

Aksaray Haberleri ASİAD Heyetinden TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa’ya Ankara ziyareti

Aksaray Haberleri Hatay İskenderun’da asansör kazası

Aksaray Haberleri Artvin’de 22 bin 592 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Aksaray Haberleri Kırıkhan MEM şampiyon oldu

Aksaray Haberleri AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu oldu

Aksaray Haberleri Hatay Samandağ’da karne sevinci

Aksaray Haberleri AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi

Aksaray Haberleri Mehir Aile Platformu’ndan Brüksel Ticaret Müşavirliğine ziyaret

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021