Yerel Haberler - 18.12.2025 - 11:38
İBRAHİM EREN DALGIÇ / DİYARBAKIR – BHA
İstanbul Havalımanı’nda sevgi gösterileri ile karşılanan genç sanatçı Başıbüyük’ün almış olduğu bu uluslararası ödül gençler için büyük bir motivasyon ve moral kaynağı oldu.
Az bir puan farkıyla(1.olan sanatçı 96 puan,2.olan sanatçımız 94 puan aldı.) bu prestijli yarışmada 2. olan genç sanatçı Başıbüyük, mutluluğunu şu sözlerle paylaştı:
“Ayyıldızlı Bayrağımızı gururla temsil ederek aldığım bu ödülü öncelikle ülkeme, Aziz şehitlerimize ve Onların değerli ailelerine, aziz ve muhterem Vatandaşlarımıza, aileme, tüm sanatçılarımıza ve başta Rektörümüz olmak üzere, Dekanımıza ve bize emek veren hocalarımıza ithaf ediyorum.” dedi.
Alirio Díaz, (12 Kasım 1923 – 5 Temmuz 2016), Venezuelalı klasik gitarist ve bestecidir. Güney Amerika’nın en önde gelen klasik gitar sanatçılarından biri olarak kabul edilir ve 20. yüzyılın en etkili gitaristlerinden biri olarak tanınır. 1974’ten beri düzenlenen Alirio Díaz Uluslararası Gitar Yarışması, bu Venezuelalı virtüözün sanatına saygı duruşunda bulunuyor.
Yerel Haberler Artvinli Taekwondocular madalya için Antalya’ya gitti
Yerel Haberler Altın fiyatlarında düşüş sürüyor
Yerel Haberler Okullarda ilk ders “finansal okuryazarlık”la başladı
Yerel Haberler OSKİ sondaj çalışmalarına hız verdi
Yerel Haberler Hüseyin Kahya Fabrikası yükseliyor
Yerel Haberler A Milli Takım’ın yeni formaları tanıtıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021