Yerel Haberler - 19.12.2025 - 12:45
KOCAELİ-BHA
Gebze Belediyesi Kültür Merkezi, 26 Aralık 2025 Cuma günü saat 19.00-00.00 arasında önemli bir panele sahne olacak. Panelde, dünyada kimyasal sprey uygulamaları (chemtrail) ve iklim sözleşmeleri başlıkları ele alınacak.
Programın moderatörlüğünü Erhan Erdoğan üstlenecek. Yeniden Refah Partisi Milletvekili Mehmet Aşıla ile Profesör Doktor Serhat Fındık konuşmacı olarak katılım gösterecek. Panelde, söz konusu iddiaların uluslararası boyutu, çevre ve toplum üzerindeki etkileri ve iklim politikaları çerçevesinde yürütülen tartışmalar değerlendirilecek.
Farklı bakış açılarını temsil eden konuşmacılar, katılımcıların soru ve görüşlerine de yanıt verecek. Etkinliğin, konuya ilgi duyan vatandaşlar için bilgilendirici ve kapsamlı bir tartışma ortamı sunması hedefleniyor.
Panel, tüm vatandaşların katılımına açık olarak Gebze Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Yerel Haberler TOKİ’den vatandaşlara sahte site uyarısı
Yerel Haberler Barajlardaki su seviyesi artık her gün açıklanacak
Yerel Haberler Kaymakam’dan yeni emniyet müdürüne ziyaret
Yerel Haberler Yeşilyurt’ta 5 bin 970 öğrenciye sıfır atık eğitimi
Yerel Haberler Çevrefest, Güdül’de ilgi gördü
Yerel Haberler İspanyol Basını Çorum’u yazdı
Yerel Haberler Hanımınçiftliği’nde vatandaşlardan başkanlara doğrudan talep
Yerel Haberler Gastronominin Oscar’ı bir kez daha BAÜN’e
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021