Aksaray Haberleri - 10.02.2016 - 19:18
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya, Aksaray’daki gazeteciler tarafından sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın Aksaray’daki temaslarından ötürü gün boyu bakanın yanında yer alan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, akşamüzeri belediyedeki makamında geçti. Burada Yazgı’yı, Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celil Acar ile diğer gazeteciler ziyaret etti. Gazeteciler, ziyarette, 40 yaşına giren Belediye Başkanı Yazgı’ya sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Gazeteciler tarafından getirilen ve üzerinde kendi fotoğrafının yer aldığı pastanın üzerindeki mumu üfleyerek söndüren Başkan Yazgı, daha sonra pastayı kesti. Başkan Yazgı, gazeteciler tarafından böylesine güzel bir sürprizin yapılmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Gazetecilere teşekkür eden Yazgı, 10 Şubat 2016 itibariyle 40 yaşına bastığını kaydetti.
Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri
Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu
Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak
Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız
Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde
Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama
Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021