Yerel Haberler - 29.04.2026 - 0:00
İSTANBUL-BHA
Sarı-kırmızılıların, oyuncunun bonservisini almayacağı öğrenildi.
Ara transfer döneminde kiralık olarak takıma katılan Hollandalı kanat oyuncusunun, sezon sonunda İtalyan ekibine geri döneceği belirtildi. 26 yaşındaki futbolcunun geleceğine ilişkin planlamada, kalıcı transfer seçeneğinin gündemde olmadığı ifade edildi.
Noa Lang’ın ocak ayında takımdan ayrılmak istemediği ancak 2026 FIFA Dünya Kupası öncesinde daha fazla süre alabileceği bir takımda forma giymek için bu transferi kabul ettiği aktarıldı. Tecrübeli kanat oyuncusu, sezonun ikinci yarısında Galatasaray formasıyla 16 maçta görev aldı. Lang, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.
Yerel Haberler Sivas TSO seçimlerinde MÜSİAD Sivas üyelerinden 17 aday
Yerel Haberler Cüneyd Altıparmak yazdı: Çocuklar için sosyal medyada yeni dönem, sigara satışında kimlik doğrulaması ve güvenli internet medyası
Yerel Haberler Giresun şehir içinde bakım onarım çalışmalarına devam
Yerel Haberler Ordu Ünye’nin tarihi mirası yeniden hayat buluyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021