Yerel Haberler - 14.01.2026 - 7:03
ANTALYA – BHA
Demre’de de çiftçiler yalnız bırakılmadı. Eski Ziraat Odası Başkanı ve Demre MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Oğuz, seraları ziyaret ederek üreticilerle bir araya geldi. Don nöbeti tutan çiftçilere destek olan Oğuz, üretimin ve emeğin her zaman yanında olduklarını ifade etti.
Bölgede tarımsal üretimin büyük önem taşıdığına dikkat çeken çiftçiler, don riskinin özellikle seracılık yapan üreticiler için ciddi tehdit oluşturduğunu belirterek, yetkililerden destek beklediklerini dile getirdi.
Soğuk havanın etkisini sürdürmesi beklenirken, üreticilerin önümüzdeki günlerde de don nöbetine devam edebileceği öğrenildi.
Yerel Haberler Esrarengiz Düşüş İstanbul prömiyerinde ilgi gördü
Yerel Haberler Davraz kayak merkezi’nde kış sezonu 14 Ocak’ta açılıyor
Yerel Haberler İhracat gündemi Bucak’ta masaya yatırıldı
Yerel Haberler Sahil kesimdeki örtü altı üreticilere soğuk hava uyarısı
Yerel Haberler Bucak’ta “engel tanımayanlar” projesine destek
Yerel Haberler Isparta belediyesi’nden amatör spor kulüplerine destek
Yerel Haberler Kars’ta aranan 3 hükümlü jandarma tarafından yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021