Yerel Haberler - 08.04.2026 - 0:00
İSTANBUL-BHA
Kulüp, deplasman tribünü bilet fiyatının önemli bir kısmını sübvanse ederek taraftarların maça daha uygun fiyatla katılabilmesini hedefliyor.
Kulüpten yapılan açıklamada, 3.838 TL olarak belirlenen deplasman tribünü biletinin taraftarlara 1.500 TL’den sunulacağı, kalan tutarın ise kulüp tarafından karşılanacağı bildirildi.
Sarı-lacivertli kulüp, 11 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 20.00’de RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın deplasman tribünü için bilet talep toplama sürecinin 8 Nisan 2026 tarihinde saat 12.00 itibarıyla başladığını duyurdu. Taraftarların bilet taleplerini kulübün resmi internet sitesi üzerinden iletebileceği, başvuruların ise aynı gün saat 18.00’e kadar alınacağı belirtildi.
Açıklamada, şampiyonluk yolunda takımın deplasmanda da güçlü destek alabilmesi amacıyla bilet fiyatlarının kulüp tarafından sübvanse edildiği vurgulandı. Bu kapsamda taraftarların bilet başına yalnızca 1.500 TL ödeme yapacağı ifade edildi. Kulüp yönetimi, bu uygulamayla deplasman tribününde daha fazla taraftarın yer almasını hedeflediklerini kaydetti.
Bilet taleplerinin yalnızca başvuru sahibine ait olacağı, başka kişiler adına yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği bildirildi. Başvurusu onaylanan taraftarlara ödeme işlemi için özel bir bağlantının SMS veya e-posta yoluyla iletileceği belirtildi. Ayrıca bilet tanımlaması yapılabilmesi için taraftarların e-bilet kullanım süresinin geçerli olması ve Fenerbahçe logolu Passo Taraftar Kart sahibi olmaları gerektiği ifade edildi.
Kulüp, toplam talep sayısının ayrılan deplasman tribünü kontenjanını aşması halinde başvuruların kontenjan dahilinde değerlendirileceğini duyurdu.
Yerel Haberler ASBÜ’de 2026-2027 akademik yılı açılış konferansı düzenlendi
Yerel Haberler Kars TSO Meclis Başkanlığına Zülküf Kop seçildi
Yerel Haberler AK Parti Mamak İlçe Başkanı Dalbastı’dan TİMBİR’e ziyaret
Yerel Haberler MHP Lideri Bahçeli’den Türk dünyası mesajı
Yerel Haberler MHP Kars İl Başkanı Ali Okyay, “Siyaset Anlayışımızda Milletimizin Arasında Olmak Esastır”
Yerel Haberler Kars Akyaka’da çiftçiler şeker pancarı başladı
Yerel Haberler RTÜK’ten yayın kuruluşlarına dolandırıcılık uyarısı
Yerel Haberler Silopi’de öğrencilere Kızılay’dan hijyen desteği
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021