Yerel Haberler - 27.07.2025 - 6:47
İSTANBUL-BHA
Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho’nun yeni sezon planlamasında yer almayan Alexander Djiku, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Fransız basınına göre Ganalı savunmacıya Avrupa’nın üç önemli kulübü talip oldu.
Fransız gazetesi L’Équipe’te yer alan habere göre, Lille (Fransa), Villarreal (İspanya) ve Roma (İtalya), 30 yaşındaki futbolcunun transferi için Fenerbahçe ile temasa geçti.
2023 yazında sarı-lacivertli ekibe katılan Djiku, bugüne kadar Fenerbahçe formasıyla toplam 74 resmi maça çıktı, bu süreçte 4 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Hem savunmadaki liderliği hem de topu oyuna sokma becerisiyle dikkat çeken Ganalı oyuncu, yeni teknik heyetin planları dışında kaldı.
Fenerbahçe’de yaz transfer döneminde ayrılık rüzgarı esiyor. Daha önce Osayi-Samuel, Dusan Tadic ve Edin Dzeko ile yollar ayrılmıştı. Djiku’nun da bu listeye katılmasıyla sarı-lacivertlilerde savunma hattında köklü bir değişim yaşanacak.
Yerel Haberler Ankara’nın yeni yol haritası çizildi: 311 kritik karar
Yerel Haberler Kosova’dan Türkiye maçı öncesi iddialı mesaj: Şanslar eşit
Yerel Haberler Kumluca’da hortum seraları vurdu
Yerel Haberler Genç kadının ölü bulundu; 4 kişi gözaltında
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıfır Atık Hareketi ile toplamda 90 milyon ton atık geri kazanıldı
Yerel Haberler MSB’den ekonomiye sıfır atık katkısı: 249 milyon lira gelir
Yerel Haberler Hallerde fiyat ve vergi usulsüzlük ağı ortaya çıkarıldı
Yerel Haberler Ümraniye Tirebolular Derneği’nden vefa çıkartması…
Yerel Haberler Başakşehir’deki kazada kalbi duran polis hayata döndürüldü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021