Fatsa Atatürk Parkı’nda çalışmalar tam gaz

Yerel Haberler - 26.11.2025 - 9:33

ORDU – BHA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in söz verdiği projeler arasında yer alan ve Fatsa’nın en önemli sosyal yaşam alanlarından biri olan Atatürk Parkı, Büyükşehir Belediyesi tarafından sil baştan yenileniyor. Geçtiğimiz aylarda başlayan ve etap etap devam eden çalışmalar kapsamında Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi ekipleri gece-gündüz yoğun mesai harcıyor.

Fatsa Atatürk Parkı etap etap güzelleşmeye devam ediyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 36 dönümlük alanda yapılan çalışmaların 1. etabında, yağmur suyu ve alt yapı çalışmaları, zemin döşemesi, yeşil alan düzenlemeleri, 2 adet çeşme ve dekoratif aydınlatma çalışmaları gerçekleştirildi.

2. etapta çalışmalar tam gaz

2. etap için yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, alt yapı ve zemin döşemelerinde sona geldiği parkta; mescit, şadırvan, yeşil alan sulama sistemleri, banklar, dekoratif aydınlatmalar, teraslar, pergolalar, kamelyalar, çöp kovaları, giriş takları, kaykay pisti, asma germe gölgelik ve bilgilendirme tabelaları yapım çalışmalarını da sürdürüyor.

Her yönüyle modern bir görünüm kazanacak olan Atatürk Parkı, Fatsa’nın sosyal hayatına canlılık katacak, ilçe halkının nefes alacağı bir buluşma noktası olarak hizmet vermeye devam edecek.

Yerel Haberler Vali Ziya Polat’tan ADEM’e Anlamlı Ziyaret: “Eğitimin yaşı yok”

Yerel Haberler AKK’de Kültürel Pasaport’un ilk rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu!

Yerel Haberler Kars Emniyetinden karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı kapsamlı bilgilendirme gerçekleştirildi

Yerel Haberler GSB Spor Okulları kapsamında tenis antrenmanları devam ediyor

Yerel Haberler Eğirdir gölü 10 santimetre yükseldi

Yerel Haberler Kars’ta “Polis Moral ve Motivasyon Gecesi” düzenlendi

Yerel Haberler Antalya Isparta ve Burdur’da kenevir üretimine resmen izin verildi

Yerel Haberler Ömer Gürsoy: Yetenek Var, Destek Yok: Anadolu’nun Tenis Gerçeği

Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi

Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021