Eyyübiye’de Periyodik Cami temizlikleri devam ediyor

Yerel Haberler - 12.09.2025 - 12:47

ŞANLIURFA-BHA

Tertemiz Eyyübiye sloganıyla ilçe genelinde uygulanan temizlik seferberliğini yıl boyu sürdüren Eyyübiye Belediyesi, Başkan Mehmet Kuş’un hassasiyetle üzerinde durduğu cami temizliklerini de rutin hale getirdi. İlçe merkezi ve kırsalda bulunan tüm camileri belirlenen plan dahilinde ziyaret eden temizlik ekipleri, cami avlularından başlayarak halılarına kadar tertemiz hale getirip, gül suyu sıktıktan sonra vatandaşların hizmetine sunuyor.

Cami önlerine giden temizlik araçları ve personel, cami avlusunda ve çevresinde süpürme ve yıkama faaliyetlerini gerçekleştirirken, mobil halı yıkama aracıyla da cami halıları profesyonel şekilde temizleniyor. Cami içi ve avlusu kadar lavabo ve tuvaletlerin de sürekli temiz ve hijyenik tutulması için de gerekli çalışmaları yapan ekipler, cami çevresinden başlayarak mahallelerin tüm sokaklarını da pırıl pırıl hale getirerek temiz çevre bilinci oluşturmaya gayret ediyor.

Vatandaşların da takdirle karşıladığı cami temizliğinin bir gönül borcu olduğunu belirten Eyyübiye belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Eyyübiye’de yaşayan herkesin, her yeri tertemiz bulması için büyük bir ekiple çalışıyoruz. Temizlik çalışmalarımızda ayrı bir önemi olan cami temizliklerimize ise özel bir hassasiyet gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla ibadetlerini yapabilmeleri amacıyla, merkez ve kırsaldaki tüm camilerimizin temizliği periyodik olarak devam edecektir” dedi.

Yerel Haberler Türkiye’de 74 ilde gıda atıkları hayvan mamasına dönüştürülüyor

Yerel Haberler Osmangazi’de Cumhuriyet Bayramı’na özel gösteri

Yerel Haberler BTSO Başkanı Matlı, Büyükşehir ziyaretinde üretim ve lojistiğe dikkat çekti

Yerel Haberler BESAŞ üreticiden 60 ton mahsul aldı: Ekmek fiyatları belli oldu

Yerel Haberler Bursa’da Cumhuriyet Koşusu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

Yerel Haberler Hatay Havalimanı’nda yenileme çalışmaları yıl sonunda tamamlanacak

Yerel Haberler Fenerbahçe’nin borcu 36,4 milyar lira olarak açıklandı

Yerel Haberler Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına 3 yılda 881 milyar liralık bütçe öngörülüyor

Yerel Haberler Sahil Güvenlik ekipleri 9 ayda 3 bin 194 kişiyi kurtardı

Yerel Haberler Çocuk medyasının görünmeyen etkileri “En Yumuşak Güç” kitabında ele alındı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021