Aksaray Haberleri - 07.10.2017 - 13:22
Geçtiğimiz hafta içi Esnaf ziyaretlerine başlayan Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, hafta sonu da ziyaretlerini çarşı içi minarecik mahallesi esnafları ile gündeme dair istişarelerde bulunarak sürdürdü.
Ziyaretler hakkında açıklama yapan Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, kritik 2019 seçimleri öncesinde İl Başkanlığı görevini üstlendiklerini ifade ederek, verimli ziyaretlerimiz oluyor. Önümüzde ki süreçte İlimizde yapılacak yatırımlar ve hizmetleri Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız ile koordineli bir şekilde sürdürüp, ihtiyaçlara yönelik çalışmaların plan ve programlarını da yapıyoruz. Gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz. Biz Ak Parti ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde elimizden geldiğince Aksaray’ın daha ileri gidebilmesi, huzur içinde bir il haline gelmiş, sosyal alanda gelişmiş ve ekonomisi düzgün bir il için her zamankinden daha fazla çalışıp bu yönde ki çalışmalarımızın alt yapısını hazırlıyoruz. İnanıyorum ki bunu da hep birlikte başaracağız şeklinde konuştu.
Esnaflar ve vatandaşlar ise, şu anki tablodan ve gidişattan son derece memnun olduklarını, sürecin herkesin yüzünü güldürecek bir netice ile sona ereceğine inandıklarını dile getirerek, desteklediklerini belirttiler.
Aksaray Haberleri Piyasalarda gerilim sürüyor; gözler Fed kararında
Aksaray Haberleri Malatya’da bayram öncesi otogarda yoğunluk
Aksaray Haberleri 2026-YÖKDİL/1 sonuçları erişime açıldı
Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’ın Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajı
Aksaray Haberleri “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?”
Aksaray Haberleri Ramazanın son iftarı Çanakkale’de yapılacak
Aksaray Haberleri Kars’ta “Açık Kapı” üniversite öğrencileriyle buluştu: Talepler yerinde dinleniyor
Aksaray Haberleri Fed faiz oranında değişikliğe gitmedi
Aksaray Haberleri Altın fiyatlarında yeni gün: Yön ise yukarı
Aksaray Haberleri İstanbul sürücülerine uyarı: Saraçhane çevresi trafiğe kapatılıyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021