Eskil’de Taekwondo Şenlikleri Düzenlendi

Aksaray Haberleri - 12.10.2015 - 15:07

Eskil İlçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından tekvando sporunu ilçe gençlerine tanıtmak ve bu sporu geliştirmek amacıyla 7 spor kulübü ve 70 sporcunun katılımıyla Tekvando Şenliği düzenlendi.

Tekvando Şöleni programının açılış konuşmasını yapan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mihman Altıntop “İlçemiz gençlerine tekvando sporunu sevdirmek ve tanıtmak amacıyla bu etkinliği düzenlemiş bulunmaktayız. İlçemizde Tekvando Antrenörü Ömer Atuğ yönetiminde tekvando kurslarımız devam etmektedir. Amacımız Eskil’den Türkiye’de ve dünyada tekvando dalında dereceye girecek sporcular yetiştirmektir” diyerek, tüm katılımcılara ve her zaman spor ve sporcuya destek olan ve destekleriyle birçok öğrencinin Beden Eğitimi ve Meslek Yüksek Okulunu kazanmasına vesile olan Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan’a teşekkürlerini sunduğunu sözlerine ekledi.

Eskil Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda birincisi düzenlenen Tekvando Şenliği gösteri müsabakalarında dereceye giren takımlara kupaları Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan tarafından verildi.

Aksaray Haberleri Lavanta Bahçemiz Tarım ve Turizmin Buluşma Noktası Oldu

Aksaray Haberleri Aksaray Sosyal Belediyecilikte Örnek Olmaya Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Sığırların Solunum Hastalıklarına İlişkin Proje Destek Aldı

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021