Eskil Kaymakamı Köy Ziyaretlerinde

Aksaray Haberleri - 30.11.2015 - 9:53

Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, ilçeye bağlı Sağsak, Katrancı, Celil, Gümüşdüğün, Filikçi, Çukuryurt, Kökez, Bayramdüğün, Güneşli, Başaran ve Böğet köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Öncelikli olarak Köy Muhtarlıklarını ziyaret eden Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, köyün ve okulların genel durumu hakkında muhtarlar, öğretmenler ve imamlardan bilgi alırken, öğrenci ve vatandaşlarla da sohbet etti.

Kaymakam Mustafa İlhan köy ziyaretlerini kamu yatırımlarını yerinde görmek, köylerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve vatandaşların beklentilerini yerinde dinlemek amacıyla gerçekleştirdiklerini belirterek “Köylerimize bu yıl altyapı yatırımları olarak toplam 64000 m² kilitli parke taşı ve 12000 metre bordür döşenmiştir. Ayrıca ilçemize bağlı Güneşli ve Başaran Köyü su depolarına Güneş Enerji sistemi yapılması için çalışmalara başladık.” dedi.

Kaymakam İlhan’ın köy ziyaretlerinde, Garnizon Komutanı Doğan Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bozokul ve Şube Müdürleri hazır bulundu.

Aksaray Haberleri Altın piyasasında düşüş eğilimi sürüyor

Aksaray Haberleri TVF Başkanı Üstündağ Malatya’da iftar sofrasında buluştu

Aksaray Haberleri Hüseyin Yayman, Osmaniye’de konuştu: ABD ve İsrail’in saldırılarını onaylamıyoruz

Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

Aksaray Haberleri Prof. Dr. Zakir Avşar: Bayram geldi hoş geldi…

Aksaray Haberleri Ankara’da bayram mesaisi: 23 bin güvenlik personeli sahada

Aksaray Haberleri Petrol fiyatlarında yükseliş: Brent 113 doların üzerine çıktı

Aksaray Haberleri Bayram süresince bazı güzergâhlarda ağır vasıta trafiğine geçici kısıtlama

Aksaray Haberleri Galatasaray’da sakatlık şoku: Osimhen’de kırık, Lang ameliyata gidiyor

Aksaray Haberleri Vali Bakan: “Huzurlu Bir Bayram İçin Tüm Tedbirler Alındı”

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021