Yerel Haberler - 26.11.2025 - 13:32
ANKARA-BHA
Et ve Süt Kurumu (ESK), son günlerde et piyasasında gözlenen fiyat dalgalanmalarına ilişkin bir açıklama yaptı. Kurum, spekülatif fiyat hareketlerinin engellenmesi amacıyla tüm imkan ve yetkilerle sürecin yakından takip edildiğini ve gerekli tedbirlerin alındığını duyurdu.
ESK tarafından yapılan açıklamada, yıl sonu ve ramazan dönemi de dahil olmak üzere ilgili süreçleri kapsayan tedarik planlamalarının tamamlandığı belirtildi. Kurum, arz güvenliğinin sağlanması için gerekli tüm operasyonel hazırlıkların yapıldığını ifade etti.
Açıklamada, tedbirler kapsamında elde edilen karkas etlerin ESK marketlerine, PERDER üyesi marketlere, Tarım Kredi Kooperatif marketlerine, yemek firmalarına ve et sanayicilerine ulaştırılmaya devam edildiği bildirildi. Kurum, üreticilerden tüketicilere kadar tüm paydaşların mağduriyet yaşamaması için regülasyon faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.
Yerel Haberler BHA Genel Müdürü Kaçar, Manavgat’ın değerlerini kaleme aldı
Yerel Haberler Keçiborlu’da hizmet sahada şekilleniyor
Yerel Haberler Van TSO Heyeti Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde ağırlandı
Yerel Haberler Gram ve çeyrek altında düşüş rüzgarı
Yerel Haberler Beypazarı’nda 10.250 öğrenci karnelerini aldı
Yerel Haberler Burdur Kızılkaya’da 2026 hasat sezonu başladı
Yerel Haberler Beypazarı Adliyesinde görev süreleri sona eren Hâkim ve Savcılar başka yerlere atandı
Yerel Haberler 39 saniyede kıyameti yaşadılar: Venezuela enkaz altında!
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021