Yerel Haberler - 03.05.2026 - 0:00
ELVAN ŞİMŞEK / BHA – ÇORUM
Samimi atmosferde gerçekleşen görüşmede Özbalta’nın Çorum FK ve Çorum şehri hakkında kullandığı ifadeler, kırmızı-siyahlı taraftarların ilgisini çekti.
Elvan Şimşek’in, “Serkan hocam, Trendyol 1. Lig’de sezonun en kritik haftasında nefes kesen yarışın kazananı Amed Sportif Faaliyetler oldu. Normal sezonu 71 puanla 4. sırada tamamlayan Arca Çorum FK, play-off ilk turunda Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna deneyimli teknik adam dikkat çeken cevaplar verdi.
Özbalta, geçtiğimiz sezon Çorum FK’yı çalıştırdığı dönemde unutulmaz anılar yaşadığını belirterek, “Çorum FK’de çok güzel günlerim geçti. Geçen yıl play-off oynadık ama kısmet olmadı. Bodrum FK karşısında penaltılarla kaçan bir hikâyemiz vardı. Bu yıl ise Rabbim bize Erzurumspor ile şampiyonluk ve kupa kaldırmayı nasip etti” dedi.
Çorum şehrine ve taraftarına özel bir bağ hissettiğini vurgulayan Özbalta, kırmızı-siyahlı camiaya destek mesajı verdi: “Çorum FK’ya play-off finallerinde başarı diliyorum. Bu şehrin mutlu sona ulaşmasını çok istiyorum. Çorumspor’un Süper Lig’e çıkmasını gönülden arzuluyorum. Sizleri Süper Lig’de görmek istiyoruz.”
Normal sezonu 71 puanla 4. sırada tamamlayan Arca Çorum FK, play-off ilk turunda Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak mücadelede kırmızı-siyahlılar taraftarı önünde kazanarak Süper Lig yolunda kritik bir engeli aşmayı hedefliyor.
Özbalta’nın “Çorumspor’u Süper Lig’de görmek istiyorum” sözleri ise sosyal medyada taraftarlar arasında büyük yankı uyandırdı.
PLAY-OFF YOLU
Yerel Haberler Sivas TSO seçimlerinde MÜSİAD Sivas üyelerinden 17 aday
Yerel Haberler Cüneyd Altıparmak yazdı: Çocuklar için sosyal medyada yeni dönem, sigara satışında kimlik doğrulaması ve güvenli internet medyası
Yerel Haberler Giresun şehir içinde bakım onarım çalışmalarına devam
Yerel Haberler Ordu Ünye’nin tarihi mirası yeniden hayat buluyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021