Yerel Haberler - 13.05.2026 - 0:00
ERZURUM – BHA
Erzurum’da eğitim alanında örnek bir projeye imza atan Güneş Koleji, ilkokul öğrencilerini edebiyat dünyasıyla buluşturdu. Okul bünyesinde hazırlanan özel projeyle, çeşitli hikâye kitapları kaleme alan minik yazarlar için anlamlı bir imza günü düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlik, davetlilerden büyük beğeni topladı.
Programa İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun başta olmak üzere çok sayıda iş insanı, eğitimci, veli ve öğrenci katıldı. Organizasyonda öğrencilerin sergilediği mehteran gösterisi ise etkinliğe ayrı bir renk kattı. Mehter marşlarının seslendirildiği programda davetlilere çeşitli ikramlar da yapıldı.
Etkinliğin en dikkat çeken isimlerinden biri ise Erzurum’un sevilen ismi Prof. Dr. Serdar Sevimli’nin kızı, minik yazar Fatma Betül Sevimli oldu. Küçük yaşına rağmen kaleme aldığı hikâye kitabıyla büyük ilgi gören Fatma Betül Sevimlinin imza masası önünde uzun kuyruklar oluştu. Okurların yoğun ilgisi davetlilerin de dikkatinden kaçmadı.
Eğitimde sadece akademik başarıya değil, kültürel ve sanatsal gelişime de önem veren Güneş Koleji’nin düzenlediği bu anlamlı organizasyon, çocukların yazarlık yolculuğuna attığı ilk adım olarak değerlendirildi. Katılımcılar, küçük yaşta kitap yazan öğrencilerin özgüvenlerinin desteklenmesinin önemine dikkat çekerken, etkinliğin geleceğin yazarlarını yetiştirme adına örnek bir çalışma olduğu ifade edildi.
Yerel Haberler DESOB’ta seçimi “Bülent Keser” kazandı
Yerel Haberler Erzurum’da Kanlı Gece: Başından Vurulmuş Halde Bulundu
Yerel Haberler Elazığ Valiliği, Malatya depreminin ardından açıklama yaptı
Yerel Haberler Özgür Özel’e 300 bin TL’lik tazminat kararı
Yerel Haberler Petrol piyasasında düşüş: Gözler ABD-İran görüşmelerinde
Yerel Haberler Barış Alper Yılmaz’dan yeni hedef: 5. şampiyonluk
Yerel Haberler Beşiktaş’ta futbol direktörü Önder Özen oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021