Erva ve Zümra, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda

Yerel Haberler - 12.10.2025 - 3:46

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, babalarıyla birlikte uçak inişlerini izlerken kaydedilen görüntüleriyle büyük beğeni toplayan ikiz kardeşler Erva ve Zümra’yı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda ağırladı. Henüz 4,5 yaşında olmalarına rağmen gökyüzüne duydukları ilgiyle dikkati çeken kardeşlerin ziyareti, sıcak ve samimi anlara sahne oldu.

Bakan Uraloğlu Minik Misafirlerini Ağırladı

Bakan Uraloğlu, Uraloğlu, Erva ve Zümra ile yakından ilgilendi, hayallerini dinledi ve onlarla uzun uzun sohbet etti. Minik kardeşler kendi elleriyle hazırladıkları bileklikleri Bakan Uraloğlu’nun torunlarına hediye ederken, Bakan da ikizlere birer uçak maketi armağan etti.

Minik kardeşlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Uraloğlu, “Çocuklarımızın dünyaya duyduğu merak ve gösterdiği ilgi, geleceğe dair umutlarımızı diri tutuyor. Bu heyecanı ve öğrenme arzusunu desteklemek hepimizin görevi. Çocuklarımızın hayalleri, bizim en kıymetli yol haritamızdır.” dedi.

Hayallerine Bir Adım Daha Yaklaştılar

Ziyaretin ardından minik kardeşler, havalimanında unutulmaz bir gün yaşadı. Kokpiti inceleyen ikizler uçakları da yakından izleme ve tanıma fırsatı buldu.

Yerel Haberler TİMBİR’den RTÜK’e ziyaret; İnternet medyasında yeni dönem iş birlikleri görüşüldü

Yerel Haberler Serik’te 12 adrese eş zamanlı baskın: 8 gözaltı

Yerel Haberler AK Parti İlçe başkanı Halil Etili, Çantırlı halkını dinledi

Yerel Haberler Yeşilay’dan geleceğin sosyal hizmet uzmanlarına ‘Bağımlılıkla Mücadele’ eğitimi

Yerel Haberler Başkan Yavaş: Ankara’nın adını her platforumda duymak istiyoruz

Yerel Haberler Erdoğan: Belediyelerde hizmet yerine reklam öncelendi, sorunlar büyüdü

Yerel Haberler Bilecik İl Müdürü İlkay Türkoğlu Aydın’a atandı

Yerel Haberler Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı İstanbul’a atandı

Yerel Haberler Gazeteciler Tillo’nun dönüşümünü yerinde gördü

Yerel Haberler Konya, Erzurum Yakutiye’yi ağırladı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021