Erken Seçimi, Milli İradeye Saygı Göstermeyenler İstedi

Aksaray Haberleri - 07.10.2015 - 14:02

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarında tempoyu artırdı. Büyük bir coşku ve yoğun bir katılımla ‘iktidara yürüyüşü ’başlattıklarını dile getiren MHP’li adaylar Aksaray’ın sokaklarını arşınlamaya devam ediyor.

İl merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Millietvekili Turan YALDIR Ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Halkımız, ülkemizin bir kişinin iki dudağının arasında yönetilmesini kabul rıza göstermedi, 13 yıllık kandırılmışlığın cezası olarak artık yeter diyerek, 7 Haziran seçimlerinde AKP’ye ‘dur artık’ dedi. Ama AKP koalisyon kültüründen uzak bir anlayışla bir dayatma ile 1 Kasım’da halkın önüne yine sandığı getirdi. O süreçte partimiz, kendi menfaatlerini, ülke menfaatlerinin gerisinde tutarak, ülkemizin hükümetsiz kalmaması için tüm görüşmelere kapısını açtı. Fakat halkın iradesini sindiremeyenler bizlere erken seçimi dayattılar. Ama görüyoruz ki Aksaraylı vatandaşlarımız bunun sorumlularına 1 Kasım seçimlerinde gereken cevabı misliyle vereceklerdir.”Milliyetçi Hareket Partisi’nin gerek kadro birikimi gerekse parti program ve politikalarıyla hükümet kurmaya hazır tek parti olduğunu vurgulayan YALDIR, “7 Haziran seçimlerinde Aksaray Milliyetçi Hareket’e elini uzatmıştır. Bizlerde o günden bu güne onları hiç mahcup etmedik. Yalnız bırakmadık. Sayısız vatandaşımızın partili olup olmadığına bakmadan düğününe cenazesine katıldık. Onlar biliyor ki biz onların evladıyız. Bu şehrin mayası var yüreğimizde. Eminim ki 1 Kasım da yine halkımız bizlerden yana; yani Aksaray’dan taraf olacaktır ifadelerini kullandı.

Aksaray Haberleri Antalya’daki otobüs faciasında ihmal iddiası

Aksaray Haberleri MHP Aksaray İl Teşkilatında “Asıl-Vekil Buluşması”

Aksaray Haberleri Antalya–Isparta karayolunda feci kazada ölenlerin isimleri belli oldu

Aksaray Haberleri Habur Gümrük Kapısı’nda 41 kilogram altın ele geçirildi

Aksaray Haberleri Dereboğazı yolu yine can aldı 7 ölü 5 yaralı

Aksaray Haberleri Liman ve havalimanında büyük uyuşturucu operasyonu

Aksaray Haberleri Aksaray, Stratejik Sanayide Yeni Merkez Oluyor

Aksaray Haberleri Antalya’da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 26 yaralı

Aksaray Haberleri Araç muayenelerinde rekor: 13 milyondan fazla kontrol yapıldı

Aksaray Haberleri Antalya yolunda yolcu otobüsü kazası

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021