Aksaray Haberleri - 06.09.2019 - 11:49
Aksaray’da doğal gaz konforu ve ekonomisini yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdüren Enerya, kış öncesi kampanya başlattı. 30 Kasım 2019 tarihine kadar sürecek olan kampanya, bağlantı bedelini ve güvence bedelini 3 taksitle ödeme imkanı sağlıyor.
Enerji sektörünün öncü ve lider markası Enerya, Aksaray’da doğal gaz konforu ve ekonomisinin yaygınlaştırılması için kampanya başlattı. Doğal gaz abonesi olmak isteyenler 30 Kasım 2019 tarihine kadar bağlantı bedelini kredi kartına 3 taksitle, güvence bedelini ise www.enerya.com.tr adresi üzerinden kredi kartıyla 3 taksitle ödeyebilecekler.
Enerya Aksaray İşletme Müdürü Taylan Ağca, Aksaray’da yaklaşık 830 km hat imalatına ulaştıklarını ve 91 bini aşkın BBS aboneye hizmet verdiklerini belirterek, “Ekonomik, güvenli ve konforlu bir yakıt olan doğal gazın herkese ulaşması için çalışıyoruz. Kış öncesi Aksaraylıları en uygun ödeme koşullarıyla doğal gazla buluşturmak için bir kampanya düzenledik. Doğal gaz abonesi olmak isteyenler bağlantı bedelini 3 taksitle ödeyebilecekler. Güvence bedeli için de online olarak bir kampanya başlatacağız, 15 Eylül 2019 tarihi itibarıyla www.enerya.com.tr adresi üzerinden güvence bedeli kredi kartına 3 taksitle ödenebilecek” diye konuştu. Ağca, kampanyanın “İlkbahar Yaz, Sonbahar Yaz” sloganıyla sürdürüldüğünü ifade ederek, “Doğal gaz konforu ve ekonomisiyle evinize kış gelmeyecek. Çevreci ve güvenli bir yakıt olan doğal gaz ile Aksaray’daki hava kirliliğinin de önüne geçeceğiz” dedi.
Doğal gaz abonesi olmak isteyen Aksaraylılar, kampanya ile ilgili detaylı bilgiyi 444 8 429 nolu telefondan çağrı merkezini arayarak alabilirler.
Aksaray Haberleri Afyonkarahisar ve Dinar’dan AK Parti’ye yeni katılım
Aksaray Haberleri Erzurum’da kritik sığınak toplantısı
Aksaray Haberleri Aylardan mayıs ama hala kar mücadelesi devam ediyor
Aksaray Haberleri Bilecik’te orman yangınlarına karşı hava kalkanı
Aksaray Haberleri Kars Aynalı Köşk duruşmasında gergin anlar yaşandı
Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı 72 bin 742’ye çıktı
Aksaray Haberleri Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi
Aksaray Haberleri Digor’da ilk kez düzenlenen şenlik büyük coşkuya sahne oldu
Aksaray Haberleri Kırıkkale’de çocuklar camide buluşuyor
Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021