Aksaray Haberleri - 19.01.2017 - 9:56
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından düzenlenen “Endülüs’ten Günümüze Bakış” isimli makale yarışmasına, ASÜ’lü öğrencilerin ve akademisyenlerin de katılabileceklerini söyledi.
İlgili yarışmanın Süleyman Demirel Üniversitesi Endülüs Medeniyet Araştırmaları Merkezi tarafından organize edildiğini ve Türkiye genelindeki tüm devlet üniversitelerinin öğrenci ve akademisyenlerine açık olduğunu kaydeden Rektör Şahin, yarışmaya ilgi duyan ASÜ’lülerin katılımını önemsediklerini belirtti. Yarışmaya 1 Ocak 1977 ve sonrası doğumlular katılabiliyor. Yarışmaya katılacakların Öğrenci Belgesi veya Hizmet Belgesi ibraz etmesi gerekirken, gönderilen makalelerin daha önce hiçbir yarışmaya gönderilmemiş, ödül almamış, yayınlanmamış ve tamamen özgün olması gerekiyor. Başvuru için son gün 17 Nisan 2017 olarak belirlendi.
Yarışmada birinci Endülüs Gezisi, ikinci Bosna Gezisi, üçüncü ise İstanbul Medeniyet Gezisi ile ödüllendirilecek. Detaylı bilgilere ilgili üniversitenin web sitesinden ulaşılabiliyor.
Aksaray Haberleri 58 il için sarı kodlu uyarı: Fırtına ve kuvvetli yağış geliyor
Aksaray Haberleri Restoran ve kafelerde zorunlu servis ve kuver ücretine yasak
Aksaray Haberleri TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi’nde benzin tankında patlama
Aksaray Haberleri MSB’den Barış Pınarı iddialarına yalanlama: TSK bölgede faaliyetlerine devam ediyor
Aksaray Haberleri Çanakkale ve Denizli’de olumsuz hava nedeniyle motosiklet ve motokuryelere trafik yasağı
Aksaray Haberleri Beşiktaş’ın anlaştığı Kristjan Asllani İstanbul’a geliyor
Aksaray Haberleri Serik’te uyuşturucu operasyonu: 1 kilo 165 gram esrar ele geçirildi
Aksaray Haberleri CİMER’e 2025’te 5,5 milyon başvuru yapıldı, birçok soruşturma ihbarlarla başlatıldı
Aksaray Haberleri Kristal Karlar Üzerinde Fotoğraf Sergisi Sarıkamış’ta açıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021