Emniyet Müdürlüğü, Isparta Belediyesi Başkanlık Kupası’nın şampiyonu oldu

Yerel Haberler - 08.10.2025 - 9:02

ISPARTA-BHA

Isparta Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Başkanlık Kupası Kurumlararası Futbol Turnuvası, kentte yoğun ilgiyle karşılandı. Toplam 26 takım ve 416 sporcunun mücadele ettiği turnuva, 6 grupta oynanan maçlarla başladı. Eleme turlarının ardından oynanan çeyrek ve yarı final karşılaşmaları sonrasında turnuva, final ve üçüncülük maçlarıyla tamamlandı.

Tüm maçlar Isparta Belediyesi Emre Spor Kompleksi’nde oynanırken, finalde Emniyet Müdürlüğü ile Havalimanı Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Emniyet Müdürlüğü rakibini 2-0 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Üçüncülük maçında ise Cezaevi Müdürlüğü, Isparta Belediyesi Futbol Takımını 3-0 mağlup ederek üçüncü sırada yer aldı.

Başkan Başdeğirmen: “Bu turnuvalar birlik ve beraberliği güçlendiriyor”

Final karşılaşmasını tribünden takip eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kupa töreninde yaptığı konuşmada turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti. Başdeğirmen, bu tür etkinliklerin kentte birlik, beraberlik ve kaynaşmayı güçlendirdiğini belirtti.

Başkan Başdeğirmen, “Kurumlararası futbol turnuvamızda 26 kurum yer aldı. Emniyet Müdürlüğü şampiyon oldu, Havalimanı Müdürlüğü ikinci, Cezaevi Müdürlüğü üçüncü ve Isparta Belediyesi dördüncü sırada tamamladı. Tüm takımlarımızı kutluyorum” dedi.

Sporun insan hayatındaki önemine değinen Başdeğirmen, spor tesislerinin aktif olarak kullanılması gerektiğini vurguladı. “Fatih Mahallesi Spor Kompleksi ve Emre Spor Tesisleri şehrimizin önemli yatırımları. Bu tesisler ancak bu tür etkinliklerle anlam kazanıyor” ifadelerini kullandı.

Kupa töreninde, Isparta Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ramazan Çapan, spora verdiği destekten dolayı Başkan Başdeğirmen’e plaket takdim etti. Dereceye giren takımların kupaları, madalyaları ve plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Muhtarlar Takımı adına konuşan Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Suvay, turnuvanın düzenlenmesinden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. Turnuvaya katılan sporcular da organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Isparta Belediyesi bizleri çok iyi ağırladı, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yerel Haberler Ankara’da tefecilik operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı

Yerel Haberler Dünya Kupası’ndaki rakiplerimiz belli oldu

Yerel Haberler Gürbulak Gümrük Kapısı’nda 1,1 milyar liralık uyuşturucu ele geçirildi

Yerel Haberler Hava sıcaklıkları düşüyor: Yağışlı hava etkisini artıracak

Yerel Haberler Ankara’nın En Prestijli Ödülü RİDEF’e!

Yerel Haberler TİMBİR’den RTÜK’e ziyaret; İnternet medyasında yeni dönem iş birlikleri görüşüldü

Yerel Haberler Serik’te 12 adrese eş zamanlı baskın: 8 gözaltı

Yerel Haberler AK Parti İlçe başkanı Halil Etili, Çantırlı halkını dinledi

Yerel Haberler Yeşilay’dan geleceğin sosyal hizmet uzmanlarına ‘Bağımlılıkla Mücadele’ eğitimi

Yerel Haberler Başkan Yavaş: Ankara’nın adını her platforumda duymak istiyoruz

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021