Emirgazi Belediye Başkanı Vali Pekmez’i ziyaret etti

Aksaray Haberleri - 19.09.2017 - 11:42

Konya ili Emirgazi İlçe Belediye Başkanı Nurişen Koçak Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti. Valilik makamında kabul ettiği Belediye Başkanı Koçak ile bir süre görüşen Vali Pekmez; Emirgazi İlçesinden Aksaray merkeze bağlı İncesu Köyü arasındaki yol ile Aksaray’dan Emirgazi İlçesine bağlantıyı sağlayan Armutlu, İncesu Köyü yol ayrımının durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Emirgazi ilçesine gitmek isteyen çok sayıda vatandaşın ilçeye yakınlığı nedeniyle İncesu, Armutlu yol ayrımından ilçeye ulaştığı belirten Vali Pekmez; bu güzergahın başlangıcı olan Aksaray-Adana karayolundaki yol ayrımının trafik güvenliği açısından daha güvenli hale getirilmesi için çalışma başlattıklarını belirterek bu konuda kısa sürede çözüm üretileceğini bildirdi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ’ında bulunduğu ziyarette iki komşu ilin ortak sorunlarının çözümünde ilgili kurumların birlikte hareket ederek sorunların çözümüne katkı sağlayacağını vurgulayan Vali Pekmez; belediye başkanı Nurişen Koçak’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Aksaray Haberleri Küba’dan ABD’ye “ekonomik savaş” tepkisi

Aksaray Haberleri Bolu’da korkutan yangın: 5 ev ve 8 samanlık küle döndü

Aksaray Haberleri Kuzey Kıbrıs Tanıtma Platformu’ndan DAÜ Rektörü Hasan Kılıç’a ziyaret

Aksaray Haberleri Bayram tatilinde köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

Aksaray Haberleri Bakan Gürlek: Hesap veremeyeceğim bir şey yok

Aksaray Haberleri NATO’dan Türkiye’ye yeni hava savunma hamlesi

Aksaray Haberleri Ateşkese rağmen Gazze’de kan durmuyor

Aksaray Haberleri AFCON finalinde şok şarar: Şampiyon değişti

Aksaray Haberleri CHP Merkez İlçe Başkanı Olcay Küçük’ten cezalara tepki

Aksaray Haberleri Malatya’da İnönü Üniversitesi Kütüphanesi’ne erişilebilirlik bayrağı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021