Emeklilerin bayram ikramiyesi ve maaş ödemeleri başladı

Yerel Haberler - 14.03.2026 - 0:00

ANKARA – BHA

Belirlenen ödeme planına göre emeklilerin maaş ve bayram ikramiyeleri, bağlı oldukları sigorta türüne ve maaş ödeme günlerine göre farklı tarihlerde banka hesaplarına aktarılıyor.

SSK emeklilerinin ödemeleri başladı

SSK (4A) kapsamında gelir ve aylık alan emekliler için ödeme süreci bugün başladı. Her ayın 17, 18, 19 ve 20’sinde maaş alan SSK emeklilerinin aylık ve bayram ikramiyeleri bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı.

Maaş ödeme günü 21, 22 ve 23 olan emeklilerin ödemeleri yarın yapılacak. Maaş ödeme günü 24, 25 ve 26 olan vatandaşların aylık ve ikramiyeleri ise 16 Mart Pazartesi günü hesaplara yatırılacak.

Bağ-Kur emeklileri için ödeme takvimi

Bağ-Kur (4B) kapsamında emekli olan vatandaşların gelir, aylık ve bayram ikramiyesi ödemeleri de belirlenen takvime göre gerçekleştirilecek.

Ödeme günü 25 ve 26 olan Bağ-Kur emeklilerine 17 Mart Salı günü, ödeme günü 27 ve 28 olanlara ise 18 Mart Çarşamba günü ödeme yapılacak.

Emekli Sandığı ödemeleri tek seferde yapılacak

Emekli Sandığı kapsamında aylık alan emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri ise tek seferde 19 Mart Perşembe günü banka hesaplarına yatırılacak.

Böylece tüm emekli gruplarının maaş ve bayram ikramiyesi ödemeleri belirlenen takvim doğrultusunda tamamlanmış olacak.

Yerel Haberler Altın fiyatlarında geri çekilme: Gram altın 6 bin 214 lira seviyesinde

Yerel Haberler Ankara Cumhuriyet Başsavcılığında görev değişimi

Yerel Haberler Emniyet Müdürü Korkmaz’dan Jandarma Teşkilatına tebrik ziyareti

Yerel Haberler Yeşilyurt’ta 4-6 yaş Erdem Okulları mezuniyet coşkusu

Yerel Haberler Vali Hatipoğlu: Jandarma Teşkilatımız, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir

Yerel Haberler 1 milyonu aşkın öğrenci LGS’de ter dökecek

Yerel Haberler Elazığ’da çini sanatı sergisi kapılarını açıyor

Yerel Haberler Ankara için sarı kodlu yağış alarmı

Yerel Haberler Battalgazi Belediyesi’nden kapsamlı temizlik çalışması

Yerel Haberler Ahmet Eşraf Yılmaz: Çiftçi ayakta kalırsa erzurum ayakta kalır

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021