Yerel Haberler - 14.03.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Belirlenen ödeme planına göre emeklilerin maaş ve bayram ikramiyeleri, bağlı oldukları sigorta türüne ve maaş ödeme günlerine göre farklı tarihlerde banka hesaplarına aktarılıyor.
SSK (4A) kapsamında gelir ve aylık alan emekliler için ödeme süreci bugün başladı. Her ayın 17, 18, 19 ve 20’sinde maaş alan SSK emeklilerinin aylık ve bayram ikramiyeleri bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı.
Maaş ödeme günü 21, 22 ve 23 olan emeklilerin ödemeleri yarın yapılacak. Maaş ödeme günü 24, 25 ve 26 olan vatandaşların aylık ve ikramiyeleri ise 16 Mart Pazartesi günü hesaplara yatırılacak.
Bağ-Kur (4B) kapsamında emekli olan vatandaşların gelir, aylık ve bayram ikramiyesi ödemeleri de belirlenen takvime göre gerçekleştirilecek.
Ödeme günü 25 ve 26 olan Bağ-Kur emeklilerine 17 Mart Salı günü, ödeme günü 27 ve 28 olanlara ise 18 Mart Çarşamba günü ödeme yapılacak.
Emekli Sandığı kapsamında aylık alan emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri ise tek seferde 19 Mart Perşembe günü banka hesaplarına yatırılacak.
Böylece tüm emekli gruplarının maaş ve bayram ikramiyesi ödemeleri belirlenen takvim doğrultusunda tamamlanmış olacak.
Yerel Haberler Kırıkkale’de öğrenciler güreşle spora kazandırılıyor
Yerel Haberler İstanbul Anadolu Yakası için turuncu kodlu yağış uyarısı
Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’daki sel felaketi ile ilgili Bakan Kurum’dan bilgi aldı
Yerel Haberler CHP’den 48 isim ihraç edildi: İşte tam liste
Yerel Haberler Ankara’da kuvvetli yağış cumartesi gecesine kadar sürecek
Yerel Haberler TİMBİR’e yeni genel merkezinde hayırlı olsun ziyareti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021