Yerel Haberler - 13.03.2026 - 0:00
ANKARA-BHA
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamındaki hak sahiplerine yapılacak ödemeler, belirlenen takvim doğrultusunda 19 Mart’a kadar banka hesaplarına yatırılacak.
SSK (4A) kapsamında gelir ve aylık alan emekliler için ödeme süreci yarın itibarıyla başlayacak. Her ayın 17, 18, 19 ve 20’sinde maaş alan emeklilerin aylıkları ve bayram ikramiyeleri aynı tarihlerde hesaplarına yatırılacak. Ödeme günü 21, 22 ve 23 Mart olan emeklilerin maaş ve ikramiyeleri ise 15 Mart’ta hesaplara aktarılmış olacak. Ödeme günü 24, 25 ve 26 Mart olan hak sahiplerinin ödemeleri de 16 Mart 2026 tarihinde yapılacak.
Bağ-Kur (4B) kapsamındaki emeklilerin gelir, aylık ve bayram ikramiyesi ödemeleri de belirlenen program çerçevesinde gerçekleştirilecek. Bu kapsamda ödeme günü 25 ve 26 olan emeklilere 17 Mart’ta, ödeme günü 27 ve 28 olanlara ise 18 Mart’ta ödeme yapılacak.
Emekli Sandığı kapsamında aylık alan vatandaşların bayram ikramiyeleri ise tek seferde ödenecek. Bu kapsamdaki hak sahiplerinin ikramiyeleri 19 Mart 2026 tarihinde banka hesaplarına yatırılacak.
Yerel Haberler Altın fiyatları yükselişe geçti
Yerel Haberler Şubat ayında konut satışları 124 binin üzerine çıktı
Yerel Haberler Elektrikli araç satışlarında küresel düşüş sürüyor
Yerel Haberler MSB: İran kaynaklı balistik mühimmat etkisiz hale getirildi
Yerel Haberler SGK’dan emeklilik iptali iddialarına yalanlama
Yerel Haberler Galatasaray’da Mauro Icardi dönemi sona eriyor
Yerel Haberler Çiftçilere destek ödemesi bugün hesaplara yatacak
Yerel Haberler Türkiye’de glokom tehlikesi: 750 bin yeni vaka
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021