Yerel Haberler - 22.06.2026 - 0:00
SITKI TAŞEL / ELAZIĞ – BHA
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından silah ticaretinin ve 6136 Sayılı Kanun’a muhalefet suçlarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında operasyon düzenlendi.
20 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda bir şüpheli yakalanırken, şahsın ikametinde yapılan aramalarda 5 adet ruhsatsız tabanca ile bu silahlara ait 58 adet fişek ele geçirildi.
Aramalarda ayrıca 6 adet şarjör, 1 adet mengene, 1 adet 350 parçalık gravür seti ve 3 adet tabanca parçasına da el konuldu.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli, Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yerel Haberler Bakan Çiftçi’den 3 kritik mesaj: Terörsüz Türkiye, fon soruşturması ve şefkat kalkanı
Yerel Haberler Görev esnasında rahatsızlanan asker şehit oldu
Yerel Haberler Gazze’de can kaybı 74 bin 377’ye ulaştı
Yerel Haberler Keçiören’de drift yaparak trafiği tehlikeye düşüren sürücüye 384 bin lira para cezası
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021