Elazığ’da bayram boyunca toplu ulaşım ücretsiz olacak

Yerel Haberler - 25.05.2026 - 0:00

ELAZIĞ – BHA 

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların huzurlu ve rahat bir bayram geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da toplu ulaşım hizmetlerinin ücretsiz sunulacağı bildirildi.

Açıklamaya göre, Elazığ Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçları, Kurban Bayramı süresince 27-28-29-30 Mayıs tarihlerinde ücretsiz hizmet verecek.

Bayram süresince uygulanacak sefer saatlerine ilişkin yapılan bilgilendirmede ise toplu taşıma seferlerinin; bayramın birinci günü saat 10.00’da, ikinci günü saat 09.00’da, üçüncü günü saat 08.00’de ve dördüncü günü saat 07.00’de başlayacağı belirtildi.

Öte yandan açıklamada, arife günü mezarlık ziyaretinde bulunacak vatandaşlar için de ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacağı ifade edildi. Bu kapsamda 26 Mayıs Salı günü Asri Mezarlığı, Harput Mezarlığı ve Gülmez Mezarlığı’na ulaşım ücretsiz olarak sağlanacak.

Yerel Haberler Kars’ta koyun sürüsü kazaya davetiye çıkardı: 3 yaralı

Yerel Haberler Elazığ’da bayram boyunca toplu ulaşım ücretsiz olacak

Yerel Haberler Malatya’da gece yarısı 4 büyüklüğünde deprem

Yerel Haberler Elazığ’daki müzeler bayram boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak

Yerel Haberler Cumhurbaşkanlığı kararıyla Bilgi Üniversitesi için yeni dönem

Yerel Haberler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman: Kimsenin zarar ve ziyanı boşa gitmeyecektir

Yerel Haberler DMM’den kurban dolandırıcılığına karşı uyarı

Yerel Haberler Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan Avrupa’da çifte başarı

Yerel Haberler Yalova’da DEAŞ operasyonu, 2 örgüt üyesi tutuklandı

Yerel Haberler CHP Genel Merkezi’nde tahliye süreci: Özgür Özel, CHP Genel Merkezi’nden ayrıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021