Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz bilgisayarlı muhasebe kursuna yoğun ilgi

Yerel Haberler - 02.04.2026 - 0:00

ELAZIĞ – BHA 

Elazığ Belediyesi, vatandaşların kişisel gelişimlerini destekleyici ve kariyer planlarına katkı sunan çalışmalar gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren EBEGEM’in (Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi) düzenlediği bilgisayarlı muhasebe eğitimleri, yoğun talep görüyor. 

Hem teorik hem de pratik eğitimlerin verildiği kurs, EBEGEM Eğitim Uzmanı Hakan Özcan tarafından gerçekleştiriliyor. Kursta, muhasebe alanında kariyer hedefleyenler ile dijital becerilerini geliştirmek isteyenlere kapsamlı eğitimler sunuluyor. Kursiyerlere, Türkiye’de yaygın olarak kullanılan LOGO GO muhasebe paket programının kullanımı detaylı şekilde öğretiliyor.  Öte yandan programı başarıyla tamamlayan katılımcılara, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek. 

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Elazığ Belediyesi’nin sunduğu ücretsiz eğitim fırsatlarının katılımcıların bireysel gelişimine önemli katkılar sağladığı vurgulanarak tüm vatandaşlar kurslara davet edildi.

Yerel Haberler Dündar Ziya Gültekin son yolculuğuna uğurlandı

Yerel Haberler 131 ilaç daha geri ödeme kapsamına alındı

Yerel Haberler İstanbul’daki selde can kaybı 4’e yükseldi

Yerel Haberler Üniversite öğrencilerinden kan bağışı dayanışması

Yerel Haberler Ordu’nun camilerinde temizlik mesaisi

Yerel Haberler Bakan Şimşek: Amacımız şeffaf ve güvenilir bir sermaye piyasası oluşturmaktır

Yerel Haberler 22 ilde DEAŞ operasyonu: 59 şüpheli yakalandı

Yerel Haberler Bornova’da fırın ve kaldırım işgallerine denetim

Yerel Haberler Bornova’da 3. Yaş Üniversitesi yeni döneme başladı

Yerel Haberler Bornova’da çocuklar 50 zeytin fidanı dikti

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021