Efor’da Resim Sergisi Açıldı

Aksaray Haberleri - 04.05.2015 - 12:28

Aksaray Lale Eğitim Kurumları İsabet Okulları öğrencileri tarafından Görsel Sanatlar dersinde hazırlanan el işleri ve resimler Efor Alışveriş Merkezi’nde sergiye sunuldu.

Lale Eğitim Kurumları İsabet Okulları’nda okuyan anaokulu ve ortaokul öğrencilerinin hazırladığı resimler ve el işlerinden oluşan serginin açılışı yapıldı. Açılışa Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve davetliler katıldı. Başkan Yazgı açılışta yaptığı konuşmada, sergide emeği geçen herkesi tebrik ettiğini söyleyerek, “Çocuklarımız hayal dünyalarını yansıtmışlar. Çok güzel çalışmalar var. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi. Konuşmanın ardından dualarla serginin açılışı yapıldı. Daha sonra davetliler sergiyi gezerek, öğrencilerin çalışmalarını inceledi.

Aksaray Haberleri Aksaray ihracatta yeni rekor kırdı

Aksaray Haberleri Türkiye’de örnek Belediye Başkanı: Halit Doğan’a vatandaştan güçlü destek

Aksaray Haberleri Bozlak: “Mahkeme Kararı Yok, Algı Operasyonu Var!

Aksaray Haberleri Trabzonspor takım otobüsüne Antalya’da taşlı saldırı

Aksaray Haberleri Trabzonspor, Antalya deplasmanından 1 puanla döndü

Aksaray Haberleri Giresun Yağlıdere’de motosiklet ile kamyonet çarpıştı: 2 ölü

Aksaray Haberleri Sanatçı Fatih Ürek hayatını kaybetti

Aksaray Haberleri Aksaray İhracaatta Yeni Rekor Kırdı

Aksaray Haberleri Çiftçilere 255,4 milyon liralık tarımsal destek ödemesi bugün hesaplara yatırılıyor

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Antalya’da

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021