Eczacılar Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

Aksaray Haberleri - 15.05.2015 - 12:53

14 Mayıs Eczacılık günü nedeniyle Aksaray Kırşehir Eczacı Odası yönetim kurulu Başkanı Nazan Ulukuş Deniz ve beraberinde yönetimi ile birlikte Başkan Yazgı’yı makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile bir süre görüşen Aksaray Kırşehir Eczacı Odası yönetim kurulu Başkanı Nazan Ulukuş Deniz, “Aksaray Kırşehir Eczacı Odası olarak ülkemizde modern ve bilimsel eczacılığın 176’ıncı yılını kutlamanın gururu içerisindeyiz. Bizler; tarihsel mirası, toplumsal misyonu ve gelecek vizyonu ile sağlıklı yaşam hakkını temel düstur edinmiş böylesine kutsal bir mesleğin mensubu olmanın onurunu ve sorumluluğunu taşıyoruz” dedi.

Eczacılığın toplumda çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizerek eczacıların 14 Mayıs Eczacılık Gününü kutlayan Başkan Yazgı, “Eczacılık, insanlık tarihi boyunca varlığını ve işlevselliğini koruyan, toplumların yaşamlarındaki önemini hiç yitirmeyen mesleklerden birisidir. Ben tekrar hayatını insanlık hizmetine vakfeden eczacılarımızın gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Aksaray Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Aksaray Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Dinçer, Yapmayacağım Bir İşin Sözünü Vermedim

Aksaray Haberleri Rektör Arıbaş Sorunları Dinledi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021