Yerel Haberler - 23.10.2025 - 10:44
ANKARA-BHA
Duran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TUSAŞ’ın paylaşımını alıntılayarak, “Ülkemizin birliğine, dirliğine ve huzuruna kasteden terör örgütlerini lanetliyor, bu topraklarda kin, nefret ve karanlığa geçit vermeyeceğimizi bir kez daha vurguluyorum” ifadelerini kullandı.
Açıklamasında şehitler Atakan Şahin Erdoğan, Cengiz Coşkun, Zahide Güçlü Ekici, Hasan Hüseyin Canbaz ve Murat Arslan’ı rahmetle andığını belirten Duran, şehitlerin aziz hatırasının milletin gönlünde daima yaşayacağını dile getirdi.
Duran, şehitlerin emanet ettiği değerler ve ülkenin geleceği için verdikleri mücadelelerin herkese ilham kaynağı olmaya devam edeceğini vurgulayarak, “Mekanları cennet, ruhları şad olsun” dedi.
Yerel Haberler Sosyal medya devlerine 3 milyon dolar tazminat
Yerel Haberler Rusya’dan Washington ve Tel Aviv’e çağrı: İran’ın nükleer tesislerine saldırılar durmalı
Yerel Haberler “Yenidoğan çetesi” davasında tutukluluk devam kararı
Yerel Haberler Son kullanma tarihi geçmiş 50 ton tavuk imha edildi
Yerel Haberler Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame tamamlandı
Yerel Haberler Uyuşturucu soruşturmasında ünlü isimler adliyeye sevk edildi
Yerel Haberler Aksaray Belediyesi yaz spor okulu için start verdi
Yerel Haberler Pitbull saldırısında sahibine 7,5 yıla kadar hapis talebi
Yerel Haberler 20 milyon kişinin verisini çalan hacker çetesi çökertildi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021