Aksaray Haberleri - 10.11.2015 - 14:19
Aksaray Devlet Hastanesin de görev yapan Radyoloji Uzmanları ve Teknisyenleri, 8 Kasım Dünya Radyoloji günü nedeniyle bir araya geldi.
ADH’nin MR, Tomografi, Nükleer Tıp, Mamografi, Ultrasongrafi, Kemik Danstitometri ve Acil ve Poliklinik röntgen de görev yapan 7 radyolog ve 40 radyoloji teknisyen ile bir araya geldi.
Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet Durgut, ADH Yöneticisi Uz. Dr. Cengizhan Kılıçaslan dünya radyoloji günü nedeniyle ADH’inde görev yapan Radyolog ve Radyoloji teknisyenlerine sürpriz yaparak günlerini kutladılar.
Aksaray Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op.Dr.Himmet Durgut. Aksaray Devlet Hastanesinin MR, Tomografi, Nükleer Tıp, Mamografi, Ultrasongrafi, Kemik Danstitometri, Acil ve Poliklinik röntgen de 7 gün 24 saat görev yapan radyolog ve radyoloji teknisyenlerine, Aksaray ve bölge halkına vermiş oldukları sağlık hizmetinden dolayı teşekkür etti.
Radyoloji Birim Sorumlusu Enes Aydoğan’da dünya radyoloji günü nedeniyle kendilerine sürpriz yapan Genel Sekreter Durgut ve Yönetici Kılıçaslan’a, radyolog ve teknisyen arkadaşları adına teşekkür etti.
Aksaray Haberleri KVKK ve RTÜK’ten reality show programlarına yönelik kişisel veri rehberi
Aksaray Haberleri Türkiye’de E-Ticaret Hacmi 2025’te 4,6 Trilyon Liraya Ulaştı
Aksaray Haberleri Türkiye’de genç nüfus oranı düşüşünü sürdürüyor
Aksaray Haberleri Çorum’da play-off heyecanı: Rövanş biletleri kısa sürede tükendi
Aksaray Haberleri DSİ Makine Parkı Büyüyor
Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı 72 bin 744’e çıktı
Aksaray Haberleri İl Millî Eğitim Müdürleri Ankara’da; Kritik Toplantı
Aksaray Haberleri İsveç Hükümetinden kadınlara destek
Aksaray Haberleri Başkan Gülpınar 2 yıllık hizmet karnesini açıkladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021