Aksaray Haberleri - 10.11.2015 - 14:19
Aksaray Devlet Hastanesin de görev yapan Radyoloji Uzmanları ve Teknisyenleri, 8 Kasım Dünya Radyoloji günü nedeniyle bir araya geldi.
ADH’nin MR, Tomografi, Nükleer Tıp, Mamografi, Ultrasongrafi, Kemik Danstitometri ve Acil ve Poliklinik röntgen de görev yapan 7 radyolog ve 40 radyoloji teknisyen ile bir araya geldi.
Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet Durgut, ADH Yöneticisi Uz. Dr. Cengizhan Kılıçaslan dünya radyoloji günü nedeniyle ADH’inde görev yapan Radyolog ve Radyoloji teknisyenlerine sürpriz yaparak günlerini kutladılar.
Aksaray Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op.Dr.Himmet Durgut. Aksaray Devlet Hastanesinin MR, Tomografi, Nükleer Tıp, Mamografi, Ultrasongrafi, Kemik Danstitometri, Acil ve Poliklinik röntgen de 7 gün 24 saat görev yapan radyolog ve radyoloji teknisyenlerine, Aksaray ve bölge halkına vermiş oldukları sağlık hizmetinden dolayı teşekkür etti.
Radyoloji Birim Sorumlusu Enes Aydoğan’da dünya radyoloji günü nedeniyle kendilerine sürpriz yapan Genel Sekreter Durgut ve Yönetici Kılıçaslan’a, radyolog ve teknisyen arkadaşları adına teşekkür etti.
Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı
Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı
Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır
Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021