Aksaray Haberleri - 10.11.2015 - 14:19
Aksaray Devlet Hastanesin de görev yapan Radyoloji Uzmanları ve Teknisyenleri, 8 Kasım Dünya Radyoloji günü nedeniyle bir araya geldi.
ADH’nin MR, Tomografi, Nükleer Tıp, Mamografi, Ultrasongrafi, Kemik Danstitometri ve Acil ve Poliklinik röntgen de görev yapan 7 radyolog ve 40 radyoloji teknisyen ile bir araya geldi.
Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet Durgut, ADH Yöneticisi Uz. Dr. Cengizhan Kılıçaslan dünya radyoloji günü nedeniyle ADH’inde görev yapan Radyolog ve Radyoloji teknisyenlerine sürpriz yaparak günlerini kutladılar.
Aksaray Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op.Dr.Himmet Durgut. Aksaray Devlet Hastanesinin MR, Tomografi, Nükleer Tıp, Mamografi, Ultrasongrafi, Kemik Danstitometri, Acil ve Poliklinik röntgen de 7 gün 24 saat görev yapan radyolog ve radyoloji teknisyenlerine, Aksaray ve bölge halkına vermiş oldukları sağlık hizmetinden dolayı teşekkür etti.
Radyoloji Birim Sorumlusu Enes Aydoğan’da dünya radyoloji günü nedeniyle kendilerine sürpriz yapan Genel Sekreter Durgut ve Yönetici Kılıçaslan’a, radyolog ve teknisyen arkadaşları adına teşekkür etti.
Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği
Aksaray Haberleri Sahte Deterjan dolum depolarına baskın
Aksaray Haberleri Erdoğan: “Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte engelsiz hale getireceğiz”
Aksaray Haberleri Bakan Yerlikaya: İstanbul ve Türkiye’de suç oranları azaldı
Aksaray Haberleri Bakan Göktaş: “Kadınları güçlendirmeye devam edeceğiz”
Aksaray Haberleri CHP’li Güneşhan’dan Bakan Tekin’e Halk Eğitim Merkezleri’ndeki usulsüzlüklere ilişkin soru önergesi
Aksaray Haberleri Avrupalıların yarısı Trump’ı “kıtaya tehdit” olarak görüyor
Aksaray Haberleri Merhum Cemal Öztürk için ilk vefa Doğankent’ten
Aksaray Haberleri Güneybatı’da sağanak alarmı: 6 il için uyarı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021